2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا من بد رفتاری نکردم اگه هم دنبال جنجالی و دعوا با بقیه خواهشا خودت تاپیک نزن

اتفاقا اگر دقت کنی همش بنده رو مورد تمسخر قراردادی ومنم اصلا دنبال حاشیه و بی لولی نیستم کلا نظرتون رو پاک میکنم ولی از کسی دیپلم تجربی داره واقعا بعیده 

[QUOTE=394066782]فقط میخام بگم اسمی بزار که بقیه با صدا کردنش حس خوب بگیرن تا اینکه به سخره بگیرنش اسم خودم فرهاد هی ...[/QUOببین پس دیگران اگر بهانه مسخره کنم قشنگترین اسمم مسخره میکنن فرهاد که یه اسم بااصالت ایرانیه و خیلی قشنگه هم مسخره میکنن اسم پدربزرگ وبرادرخدابیامرزمنم فرهاد بود واقعا خیلی اسم قشنگیه.بنظرم نظر دیگران مهم نیس دیگران همیشه حرف های برای گفتن دارند.اخه من فکر نمی‌کردم واقعا اسم های مورد علاقه آنقدر مورد قضاوت و تمسخر قرار بگیره واقعا هیچ اسم دیگه ای تاحالاب دلم نشسته ومن این اسماروخیلی دوسدارم

خدایی من متوجه نمیشم میشه توضیح بدین اسم چه دوره ای؟قدیمه ای چیه مشکلش واقعا اسمه طبیعت دیگه مگه جد ...

واقعا متوجه نمیشید به این دوره نخوردن یعنی چی؟ 

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

آریشاه . آراس بارای .آتريك . ایرای .شارایل . آریل ، آيدن ، تيار ، تیامین ، نامین . نویار . نیکسام . نیکشاه. آریوسا.  آرن ، آستياك ،آیمان ، لوین ، یاراد . يارن ، يارين ، آرسن ، راینیک . آرنیک . مهراس ، آراس ، آریشاه . مهراز ، نياراد ، دایار . آریوس . آرکین . آیکان .مایار . آرژنا . فاران ، رادمن . رامیار . رایمن . رایمهر . رائیک.  شارون ، مارتيا ، آرسيس ، سارن ، تيوان ، سادن ، دانين ، دانيار ، آراكو ، داريان ، ايلا ، يوهان ، كايا ، ميران ، ويوان ، آرتيا ، شارن ، آيكان ،  رادنیک . راینیک  . ايلهان ، دايار ،   آرتیا . آرکیا . کایا . کاریا . هایکان . کایان . رایمهر .  کاندیش . آرتیما . مهرمان . اورامن . هومت . آيكان . آراس بارای . آیان و اویان .  پاکرای . نیکرای .  اردیان. بسام . نیارا . هومهر، پاكان ، سيهان ،  هیرمان . اورهان . نورهان . فرهان . روهان . بنیان .  مرآت . آرات . رایموند . دیاموند . يارتا . ایلکین . آیوار تامیار . سامیار ، ميران ، نوژن . یاشان . آرهان . آرکان . هایان . نیکاد .کایان .اَرديداد ، تايلان ، هيرمان ، برهما ، برساوش ، آرسل ، آتين ، آريل ، شان ، آرس ، آروان ، آيسن ، المان ، نوژن ، ادمان ، ايرمان ، رايمند ، رايبد ، آرژين ، راشن ، دانين ،  هرياد ، داوين  ، الوين ، مارتيا  ، مانياد ، مانيار ، ماتيار ، ماتياس ، منتيا ، مرتيا ، ارناك ، آركين ، روماك ، آريوسام ، آرينود ، آلان ، فاديا ، فرام ، آريوس ، آرويد ، اورهان ، ادمان ، واتيار ، بايار ، ماتيار ، اوژن ، نيوان ، منتيا ، كيابد، آترياد ، كوهزاد ، كوهياد ، كيسان ، شاروسين ، سايمن ، آرکا ، ميكاه ، مرتيا ، شايراد ،  هالين ، آرتيا ، ماتيا ، شهان  ، آكاردا ، آيكان . آرويد . شان . آشوان ، آشوك ، ارشاك ، آشوان . ژيوان ، آيوان . آپتيمان ، آرتيمان ، فرام . آرسس ، آرسان ، آربد . ريباز . رازميك . ماکان . باتيس . داتيس ، آروكو ، آريو ، آران ، ايلمان ،   رايمند ، داريو ، راين ، آرون ، سامين ، هامين ، سامتين . ماردين، هورمان ، اورهان ، آريس . آدرين ، آدين ، مانيان . ارس ، ارميا ، آرسام ، مهرسام ، برشان ، برسام ، پرسام ، فرسا، هومهر ، هيرا ، هرمان ، آيهان ، آرنيک ، نيكمهر ، باور ، آميار ، رستان . زانيار ، زانكو ، راميس ، مانيار . كوين ،  متيا ، داوين ، پندار ، پرسين ، تيوا . سپنتا ، داتيس . کياشا ، كاوان ، كايان ، آرتيمان . شهسان . ايرمان ، مانياد .  مدريك . كياسام . كيارمين 

بن سان ، يارسان ، سايمن ، اويان ، سيلوان ، سانان ، ماني ، ماتيا ، ميكاه ، کيسان ، ارشا ، شارو ، هامان ، هيرا ، يارا ، هويار، آريامن ، هيمن ، هوداد ، هاوش، هومان . هوران، هارپاك . سيبان . سيوان ، سانان ، دورين . دانيار . زانيار . جانيار . يوبان ،  يارتا ، يوهان ، وهامان ، تلمان ، هورام ، هوراد ، هوراز، آراي ، آرياک ، آريابد ، آرتام ، فرساد ، باراد ، بارمان ، هيراد ، آتبين ، آرشن ، آميار ، آتمين ، آليا ، بهنيا ، نيكيار . نيکان ، نيکداد ، نيكايين ، نياك ، نويان ، نيوان ، ويهان ، آيهان . هيدرا ، سورنا ، مارتيا ، آرتيا ، رايين ، رويين ، رادنيك ، راديار ، آريشن ، شرام ، رامان ، آردين ، آيدن ، اوتانا ، نيوتيش ، سوشيانت . وارتان ، آرشان ، ايوت ، رايش ، پادرا ، آرتيکاس ، شايا ، روهان ، روهام ، راوش ، رُهاد ، نوتريكا . شاروسين . ساشا . سوشا . گرشا .آشوان سوشيانس ، کياشا ، رايموند . ونداد ، آتريداد ، آيان ، رايان ، آيت ، رايبد ، فرن ، کارو ، آرنا ، آراز ، ماهان ، پويان ، کارن ، راشن ، هاوين ، آرنيا ، هرمس ، ميلان ، مارتين ، ماهد ، آراد . برنا، آرياراد ، سامراد . سايمان ،  سامي . سورين ، ساميار . آرشام . رادين ، بهامين ، فرداد ،.راتين . هوياد ، بارين . ادوين ،  سپيتام ، سامتين . يرميا . يامين ،اويان . کانيار ، آريوداد ، پاشا ، آدمين ، الوين ، سيوان ، اروين ، ادوين ، بنايا ، زانيار ، ساروين ، ساميار ،ساوان ،سپيتام ، جانيار ، آرن . راين ، شنتيا . نيواد ،مهراد ، آرتيا ، رايين ، رادان ، آرمن ، ايرمان ، کلوين , داوين ، سوشيا ، ارسيا ، فاديا ، تيارام ،  فريان ، دياکو . فرتاش ، آدلين ، پارسين ، بارسين ، هيرسا ، کامين ، آرشين ،  نيروان ، آرنيک ،  داريو ، شانيا ، هوژان . آريتما . آرسيا . آرسس ، نيكزاد ، نيكداد، نيكيار ، دينيار ، فريان  . فریمن .  مهرپاد ، آتريك ،  آنوش . آروان . سارن , پرداد ساتكين ، آرمن ، آرسن ،  آرُن ، رامسين ، آرسين , رايمند ، یامان رادمين . سيمون . مارتيا .  داژو  . وانيار ، راشن ، داوين .  پرشان  ، پرهان / ليام / يوتاب /  رادمين ، رادمن /   نيهاد ، راسن ، ليان ، آلوين ، وريا . هودين  . ماتياس . مرتيا ،منتيا / مانتيا /   . ريناس ، ماناد / كاين ، ساتيار / جانيار , رودين ,  فاران ، بن سان ، ديان ، باريد ، نيكراد/ آريوان /   سوشا  ، سورين ، هوژين  ، روژيار ، ماژان . ژيكان ،  ژيوان  . ماردين و ياردين،  ديلان ، روژمان ، هويار . هيرام ، ژيهات , فريس ، ارديان ، ناميك، آترابان آرن ، مهرياد  . نيو ، بردين ، آرتمن . آرنيا . وسام . زانیار . پادرا

‏.ایرن . نیکسام . مادیار . شوان . شایمین . آریوس . هورامان . اِدمان . آستیاگ . یاشین . مایار . فریار . مانیار

آریشاه . آراس بارای .آتريك . ایرای .شارایل . آریل ، آيدن ، تيار ، تیامین ، نامین . نویار . نیکسام . ...

واااووو مرسی عزیزم🥹🥹🫶میشه بگید شما اگه پسرداربشید چی اسمشو میزارید؟؟؟