2777
2789

دوستان واسه این که پر یود بشم امروز چای و دارچین و عسل و زعفران خوردم. سه چهار لیوان زعفران جوشوندم خوردم. دو تا استکان زردچوبه با آب خوردم. الان حالت تهوع خیلی شدید دارم طبیعیه؟؟ و اینکه همه رو امتحان کردم نشدم دیگه چیو امتحان کنم؟ 10 روزه نشدم 

لطفا به هیچ وجه آقایون درخواست دوستی ندن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رازیانه غلیظ یا زعفران غلیظ برای من همیشه جواب میده 

آخر شب میخورم صبح بلند میشم که🩸

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

تو چرا؟ را. بطه نداشتی؟؟ توام همه رو خوردی و تهوع گرفتی؟ کامل بگو

نه رابطه ک نداشتم عقدیم هنوز اصن رابطه نداریم من زعفرونو امروز و دیروز حدود هفت هشت بار خوردم از دیروز حالت تهوع دارم 

حالا فردا میخوام برم عطاری پونه کوهی بگیرم دم کنم‌میگن سریع پریود میشی اونو بخوری 

نه رابطه ک نداشتم عقدیم هنوز اصن رابطه نداریم من زعفرونو امروز و دیروز حدود هفت هشت بار خوردم از دیر ...

7،8 لیوان؟؟ توام مث من شدی منم تهوع خیلیییی ‌شدید دارم الان.. 

لطفا به هیچ وجه آقایون درخواست دوستی ندن