2777
2789

این بار تو برو 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این بار تو برو

متاسفانه ادم مغروریم

حس میکنم اگه برم پسم بزنه چی میشه غرورم🥺🥺اخه میگن سمت مردا هرچی بری بدترع

چیکارکنم

دلم میخاد خودش بیاد🥲🥲خیلی کلافه و سردرگمم

دوست ندارم مستقیم حداقل بهش بگم بیاد

بچه جان یکبار هم تو به سمتش برو عزیزکم

اخه حس میکنم با چیزایی ک ازش دیدم برم سمتش پسم بزنه چی🥺🥺🥺سمت مردا هم که هرچی میری انگار بدتره

دلم میخاد یکاری کنم خودش بیاد

یا حداقل غیرمستقیم بکشونمش سمتم باز

نمیدونم خیلی گیجم🥲🥲

متاسفانه ادم مغروریمحس میکنم اگه برم پسم بزنه چی میشه غرورم🥺🥺اخه میگن سمت مردا هرچی بری بدترعچیکار ...

هرچی گفتن اشتباهه 

رابطتو سر غرور بیخودی به هم نریز توی رابطه دو طرف برای هم نباید غرور داشته باشن 

اتفاقا گاهی سمت مردا بری خیلی هم خوبه  

بهش پیام بده بگو بیا درمورد مشکلمون حرف بزنیم حلش کنیم حلش کنین بچه که نیستین 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

هرچی گفتن اشتباهه رابطتو سر غرور بیخودی به هم نریز توی رابطه دو طرف برای هم نباید غرور داشته باشن ات ...

اخه چندبار اومدم اینکاروکنم ولی نتونستم بخدا🥲🥲🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️انگار زبونم لال میشه مستقیم حرف بزنم

خودش زنگ زد داشت حرف میزد گفت نمیخای بخاطر رفتارای اشتباهت معذرت بخای

منم بحثو پیچوندم گفتم توهم مقصر بودی ولی میدونستم خودم بیشتر حالا باچه روشی برم سمتش

که خیلی هم تابلو نباشه 

اخه چندبار اومدم اینکاروکنم ولی نتونستم بخدا🥲🥲🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️انگار زبونم لال میشه مستقیم حرف بزنمخو ...

با این کارت رابطتو خودت خراب میکنی ببین کی گفتم 

اگه نمیتونی صحبت کنی خب کلاس های فن بیان شرکت کن 

وقتی اشتباهی میکنی مسئولیتشو به گردن بگیر و عذرخواهی کن

الانم پیام بده حضوری یا پشت تلفن صحبت نکن

چرا باید پس بزنه؟ کی مقصر بوده؟

مقصر من بودم.چون اینبار برعکس همیشه خودش جلو نیومد و بینمون سردی و فاصله افتاد حس میکنم لح کرده حتی اگه برمم قبول نمیکنه

چندبار غیرمستقیم سعی کردم ولی نشد

البته اونم حرکاتش معلومه با دست پس میزنه با پا پیش

مثلا همین امشب چندبار دم درمون دیدمش

زیر پنجره

در صورتی ک دیشب خودش گفت بامن تماس نگیر

🥺🥺

با این کارت رابطتو خودت خراب میکنی ببین کی گفتم اگه نمیتونی صحبت کنی خب کلاس های فن بیان شرکت کن وقت ...

دقیقا خودم متوجهم💔🤦🏻‍♀️چندبارم همینکارو خاستم کنم بگم بیاد حضوری درباره حرفایی که دارم حرف بزنم اونم حرفاشو بزنه تا حداقل بع یه نتیجه برسیم

اما بازم گفتم صبرکنم شاید خودش بیاد خودش بخاد حرف بزنه که اشتباه کردم انگار اون منتظر چیزی از منه و اشتباه پشت ااشتباه

همیشه با زبونم ازارش میدم حتی دیشب دلش طاقت نیاورد پنج دقیقه بعدش خودش باز زنگ زد ولی بهونه اینو کرفت که زنگ زده بگه دیگه زنگ نزنم

اونم بچه شده انگاری

دقیقا خودم متوجهم💔🤦🏻‍♀️چندبارم همینکارو خاستم کنم بگم بیاد حضوری درباره حرفایی که دارم حرف بزنم ا ...

بچه نشده از رفتاراتت خسته شده هرچیزی حدی داره الان براش پیام بده 

مقصر من بودم.چون اینبار برعکس همیشه خودش جلو نیومد و بینمون سردی و فاصله افتاد حس میکنم لح کرده حتی ...

خب عزیزم وقتی تو مقصری باید تلاش خودتو بکنی. البته این هم که دعوا چی بوده مهمه