2777
2789
من خوندم تاپیکتو گفتی پیش دوستشحالا بیا یه کار کن فردا ببرش مثلا خونه خواهرت یا مامانبزرگش اونجا ببی ...

باید امتحانش کنم ببینم چطوره

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لکنت درمان راحتی دارهبه شرطی ک زیشه درمان بشهو شماهم د خانه رعایت کنید..و طرف کار بلد باشه.حیلی ها د ...

دختر من یک کلمه رو سه بار میگه و این اتفاق رو‌وقتی پیش دوستش بود متوجه شدم 

تو صحبت با ما خیییییلی کم تکرار کرد

بعد رفتن دوستش یکی دوبار تکرار کرد و قطع شد

سوره خوند حرف زد هیچ گیری نداشت بنظرتون لکنته

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

اره من براش دعا کردم ان شاءالله تو جمع ببینی دخترت راحت و روان حرف میزنه که خیالت راحت شه

خیلی خیلی ممنونم ازت خیلی به دعاتون نیاز دارم

ان شاالله شماهم حاجت روا باشین عزیزم

دختر من یک کلمه رو سه بار میگه و این اتفاق رو‌وقتی پیش دوستش بود متوجه شدم تو صحبت با ما خیییییلی کم ...

وقتی چیزی تکرار بسه جوری ک به چشم بیاد

میشه گفت هست

اگر مقطعی بود و دیگه نیست نه.

البته لکنت فراز و فرود داره

💕

وقتی چیزی تکرار بسه جوری ک به چشم بیادمیشه گفت هستاگر مقطعی بود و دیگه نیست نه.البته لکنت فراز و فرو ...

میترسم خوب نشه 

خیلی حالم بده 

خوب ک میشهاز مشاور کودک کمک بگیرک بدونی بابد چکار کنی حاد نشه

ممنون

حتما پیگیر میشم

عذرمیخوام عزیزم، میتونم بپرسم کدوم برنامه؟؟؟

عزیزم باور کن دقیق یادم نمیاد جم جنیور بود نمیدونستم برنامه گودک ترسناکم هست چون واقعا تجریه نداشتم ولی اینجور خواهرم گفت تو یه جنگل بوده که یه عمارت متروکه توش بوده و توش روح با لباس سفید وقتی رسیدیم دیدیم داره میلرزه تا مدتهای زیادی هی اون صحنه رو به هر خونه ای نسبت میداد و میترسید وکابوس میدید

یه مدت مجازی رو کامل قطع کن گوشی تلوزیون اهنگ..ان شالله ک خوب میشه

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
باشه عزیز دلم خدا بچه هامونو شفا بده به به دل خودمونم ازامش،راسی چی شد لکنت داشت؟

بیشتر روی ضمیر گیر میکنه

من من من من

عه عه عه اینا

عزیزم باور کن دقیق یادم نمیاد جم جنیور بود نمیدونستم برنامه گودک ترسناکم هست چون واقعا تجریه نداشتم ...

الهی بگردم طفلی بچه😢

ولی نگران نباش، انشالا درست میشه. دختر منم وقتی عمل قلب باز کرد، توی بیمارستان قسمت ای سی یو که چشم باز کرده بود، دیده بود ما نیستیم، همه دکتر و پرستار و غریبه ان. خیییلی ترسیده بود. تا ۵روز اونجا بود وبه ماهم اجازه نمیدادن پیشش باشیم. وقتی اومد خونه افسرده شده بود و لکنت داشت. ولی به مرور که اون آسیب از ذهنش پاک شد، هم حالش خوب شد و هم تکلمش درست شد...البته خیلی زمان برد، حدود دوسال طول کشید. باید صبور باشی، زمان میبره...

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

بعد رفتن دوستش دوبار کلمه تکرار کردولی تا قبل اومدن دوستش اینجوری نبوددیروز فقط پیش باباش گفت عه عه ...

فکر نکنم مشکلی داشته باشه 

لوس می‌کنه خودش رو 

چون میگید موقع حرف زدن یا سوره خوندن هیچ مشکلی نداره