2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دختر منم تازگیا ظاهرا لکنت گرفته امشب متوجه شدم منتظرم فردا بشه بیشتر دقت کنممنم دارم دیوانه میشم

چندسالشه؟

خدا کنه نباشه وگرنه یه لباس اهنی باید بپوشی ،اما کلا پیر شدم باورت نمیشه شش ماه اول هر روووووز خدا گریه

اخه چند وقت درگیرش بودن؟

پسر دوستم دوسال 

ولی پسر خالم چند سال لکنت داشت 

هر چی سنش رفت بالا اعتماد به نفسش بیشتر شد 

بچه بود داداشش مسخرش میکرد طفلکی بدتر می 

الان تو مهمونی ها صحبت می‌کنه جووون شده ماشاا... اصلا مشکلی نداره 

با شما صحبت می‌کنه اصلا مشکل نداره؟

بعد رفتن دوستش دوبار کلمه تکرار کرد

ولی تا قبل اومدن دوستش اینجوری نبود

دیروز فقط پیش باباش گفت عه عه عه 

اما امشب میگفت تو تو تو 

این این این

وقتی مشغول صحبت میشدن درست حرف میزد موقع بازی میگفت تو تو تو

دوستش که رفت یکی دوبار تکرار کرد بعدش چندجمله باهاش صحبت کردم خوب بود خوابید

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

چندسالشه؟خدا کنه نباشه وگرنه یه لباس اهنی باید بپوشی ،اما کلا پیر شدم باورت نمیشه شش ماه اول هر رووو ...

حق داری

من که شبم روز نمیشه امشب

عزیزم دعا کن منم برای پسرت دعا میکنم

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

عزیزم چندسالشه؟

چهارسال

عزیزم چندسالشه؟

دوتاسوره هم خوند مثل بلبل

بنظرتون مشکلی هست؟

گلم پنج سالشه تو سه سالگی با دیدن برنامه کودک ترسیدو لکنت گرفت😔

عذرمیخوام عزیزم، میتونم بپرسم کدوم برنامه؟؟؟

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟