2777
2789
عنوان

خانما بیاین ماشین

113 بازدید | 29 پست

بنظر شما بین ماشین x۳۳ و x22 و جک s5 کدومو انتخاب می‌کنید؟ 

و در نهایت آخرین لاماری 

گزینه بزارین اول x33

۲بعدش x22 

۳بعدش جک 

و۴ آخر لاماری به تریب کدوم پیشنهاد میدید اگه بخدایین انتخواب کنید الویت کدوم میزارید ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پولشون واست مهم نیست؟ خب با هم خیلی تفاوت قیمت دارن.

معلومه که لاماری بهتره.

ما هایما داریم و واقعا راضیم.قبلا ایکس ۳۳ کراس داشتیم

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

من ترجیح میدم ماشین چینی سوار نشم,

اوکی

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

ایرانی یا مثلا آزرا و هوندا قدیمی ؟

من چون پدرم مکانیکه همیشه میگه سمت ماشین چینی نرید البته اگه پوله تعمیرات و وسایل یدکی دارید بریدا ولی واسه ما که شاید با وام بتونیم فقط بخریمش توصیه نمیکنه حالا شما اگه پول اون مسائلو دارید بنظرم لاماری خیلی بهتره از سایر گزینه هاس

عزیزم پولشون واست مهم نیست؟ خب با هم خیلی تفاوت قیمت دارن.معلومه که لاماری بهتره.ما هایما داریم و وا ...

خودمم خیلی دودلم دلم لاماری گرفته

ولی از اون جایی ک جک پدر شوهرم اینا دارن همین s5 و خیلی ابشن داره و ماشین عالیه رامین ازش ولی از اونجایی که من میگم اول اولویت من جک باشه بعدش x33و بعدش x22 و‌آخرشم لاماری البته اگه جک s5تر تمیز پیدا نکردیم چون مدل ۱۴۰۰ به بالاش به ذرذ نمیخوره ۱۴۰۰ به پایین ماشن اصلی هستن 

شما x33 داشتین راضی بودین ازش؟چجور ماشینی بود اذیت نمیکرد خرج نداشت ؟ از صفر دستتون بود؟

خودمم خیلی دودلم دلم لاماری گرفته ولی از اون جایی ک جک پدر شوهرم اینا دارن همین s5 و خیلی ابشن داره ...

بله ایکس ۳۳ کراس صفر داشتیم ذاتا دو ساله اومده ایران این ماشین.

در مقایسه با جک اس ۵ و لاماری خب معلونه اینا کاملا متفاوتن و بهترن حتی از لحاظ قیمت هم خیلی بالاترن.

من چون پدرم مکانیکه همیشه میگه سمت ماشین چینی نرید البته اگه پوله تعمیرات و وسایل یدکی دارید بریدا و ...

پدر شوهر منم مکانیکه میگه ماشینای آزرا و هیوندا از ماشینای چینی بهتره ولی خب از اون ماشینا دیگه خیلی سال گذشته خیلی خرج های دیگه داره من نظر اینه صفر سال باشه خیلی بهتره تا اینکه ماشین ۱۷ سال کار کرده یا ۱۰ سال کار کرده بگیرم 

بله ایکس ۳۳ کراس صفر داشتیم ذاتا دو ساله اومده ایران این ماشین.در مقایسه با جک اس ۵ و لاماری خب معلو ...

جک الان مدل ۹۷ ۱۳۰۰ گذاشتن صفر x33 نمایشگاه گذاشته ۱میلیارد ۶۰