2777
2789

۲سال نامزد بودیم‌ که خیلی عاشقانه شروع‌ کردیم‌‌ خییلی شوهرم 

دوسم  داشت بعد ۲سال ازدواج‌‌ کردیم‌ که شوهرم‌ قلبش مشکی بود نمیزاشت جایی برم سر این موضوع‌ باهم زیاد دعوا‌ داشتیم‌ تا اینکه‌ من‌ برام عادی‌ شد سعی کردم دعوا‌نکنم‌‌ دوباره عاشقانه‌ زندگی کنیم‌ که اون‌ ازمن‌ سرد شد‌ بعضی‌ موقعه ها خوب بود بعضی‌ موقعه‌ ها بی محلی میکرد‌ ‌ آدم بددهنیم‌‌ هست‌ دعوا‌ کنیم‌ به پدرو‌‌‌ مادرم‌‌ فحش‌ های بد میده‌ ‌ حالا بگذریم‌ که‌ هزار گاهی فکر طلاق میومد‌ سرم ولی اصلا نمیتونستم‌ این کارو‌ انجام‌ بدم‌ نمیتونستم‌ زندگیمو‌‌ به این راحتی خراب کنم با اینکه بهترین مشاوره‌ هارو‌‌ گرفتم‌ بهم گفتن طلاق بگیر‌ ولی طلاق اسمش راحته خیییلی سخته که بخوای زندگیتو‌ خراب کنی‌ اونی‌ که دوسش داریم دیگه نبینی‌‌ با اینکه خوانوادم‌‌ خییلی‌‌ پشتم‌ بودن‌ ‌‌ وضع مالی پدرممم‌‌ خیلی خوبه طلاق نگرفتم‌  ‌‌شوهرمم‌‌ پولداره‌ ادم‌ کاریه‌ اهل‌ زندگیه‌ به این خوبیاش‌‌ موندم‌ ‌و‌ دوسشم‌ داشم‌ و با خودم‌ میگفتم‌‌‌ اگه بچه دار شیم‌‌ درست میشه‌‌ تا اینکه ۱سال بود ازدواج‌ کرده بودم ازم بچه میخواست‌‌ بچه دار ‌نمیشدم‌‌ هی دکتر میرفتیم‌‌ که دکتر گفت‌ باید ای وی اف کنیدهمینجوری‌‌ بچه دار‌ نمیشم‌ ‌و‌ ای وی اف کردم‌ پسر کاشتم‌‌ ‌ حامله‌‌ شدم‌‌ تو‌‌ی‌‌ این بار داری‌ ۱سال باهام‌ نزدیکی‌ نداشت‌‌ میگفت‌ به بچه اتفاق‌ بدی میوفته‌ یا از بین میره‌ هرچقدم‌ بهش میگفتم‌ نیاز دارم  بازم‌ هیچی که هیچی‌ ولی اخلاقش خوب بود‌ باهم خوب بودیم‌ زندگی‌ خوبی داشتم‌ تا اینکه بچم‌ به دنیا‌‌ اومد‌ باهام‌ خیییلی سرد شدد‌ اصلا نزدیکم‌ نمیومد‌ فقط‌ با بچه بازی میکرد‌ من هرشب تا صبح گریه میکردم‌ خییلی دلم به خودم‌ میسوخت‌ اگه‌ بچمون‌ شبا خیلی گریه میکرد‌ سزم‌ داد میزد میگفت تو عرضه نداری نگه‌ داری‌ تا اینکه‌‌ چند تا کلاس‌‌ دلبری ثبت‌ نام کردم‌ که همه اون کارارو‌ من بلد بودم‌ بهترین‌ غذاهااا‌ بهترین لباسارو‌ براش‌‌ میپوشیدم‌ و خیلی ورزش‌ میکردم با اینکه تازه زایمان‌ کرده بودم‌ خودمو‌ ۶۰کیلو‌ کرده بودم  فقط واسه اینکه به چشم شوهرم‌ بیام‌ ولی  بازم بهم بی محلی میکرد‌ سرد بود‌‌ باهام‌ تا اینکه بعد چندماه‌ بزورر‌ تونستم‌ درستش کنم‌ ‌و من حتی همیشه ازش رابطه جنسی‌ خواستم‌ اونم‌ بزور‌ هفته ایی یبار یا دوهفته‌‌ ۱بار انجام‌ میداد‌ ولی خب اخلاقش بهتر شده بود‌ ولی من دوباره به ذهنم‌ فکر طلاق میومد‌ ولی ایندفعه‌‌‌‌ فرق‌‌ میکردد‌ نمیتونستم‌‌‌ بچموو‌ ول‌ کنم‌ میدونستم‌‌ اگه طلاق بگیرم‌ حالم‌ ازین زندگی‌ که دارم بدتررر‌ میشه‌ سعی کردم‌‌ این فکرو از ذهنم بندازم‌ بیرون‌ و‌ رو‌ شوهرم‌ کار کنم‌سعی کردم به حرفاش گوش‌ بدم‌‌‌‌ بهش بیشتر‌ محبت‌ کنم‌ تا اینکه دوباره ‌ ازم بچه خواست‌‌‌ من چون‌ میدونستم‌‌‌ نمیتونم‌ طلاق بگیرم‌ اگه هم بمونم‌ باید حرفشو‌‌ گوش‌ بدم‌ وگرنه‌‌ زندگیم‌ جهنم‌ میشه‌‌ پسرم‌ الان ۱سالشه که هفته پیش‌‌ ای وی‌ اف کردم‌‌ فعلا معلوم‌ نیس‌ که‌ گرفته‌‌ یا نه‌ جمعه‌‌ میخوام‌‌ ازمایش‌‌ بدم‌‌ سر موضعی‌‌ امشب‌ باهم‌ دعوا‌ کردیم‌ بهم گفت نگفتم‌ بهت‌ گُه نخور‌‌ من دلم شکست‌ فقط اشکم‌ ریخت زبونم‌ بند اومد‌ نتونستم‌ چیزی بگم‌ ‌ بعد‌ سرم داد زد برو‌‌ اونور‌‌ پیش‌ منو گریه‌ نکنا‌‌ من‌ حوصلتو‌‌‌‌ ندارم‌ من‌ اوندم‌ تو اتاق انقدررر‌ گریه کردم‌ الان کل این پیامارو‌‌ با گریه‌ نوشتم‌‌ هیچکسو‌ ندارم‌ باهاش درودل‌‌ کنم‌ فقط تونستم‌‌ به شما بگم‌  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با این اوضاع ۲ تا بچه میاری برای چییییی😐😐😐😐😐

یکی رو اوردی بسه دیگه

۲ تا بچه رو هم بدبخت میکنی 

نکن خواهش میکنم نکننن

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

‌و خیلیی نماز شب خوندم‌‌ دعا های‌‌‌ زیادیم‌ خوندم‌ ولی هیچکدوم‌ جواب‌ ندادد‌ چیکار کنم‌ نو فکر اینم ...

چند  سالگي عاشق شدين چند سالگي ازدواج كردين چند سالگي بچه دار شدي كه هنوز تازه ١٨ سالته 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد

هم خودت هم شوهرت بچه هستین و اصلا نباید پدر و مادر میشدین ، شوهرت دچار بحران شده بعد از بچه دار شدنتون و رابطه داشته براش سخته خیلی از مردا اینجوری میشن . ولی این تنها مشکلش نیست ، ب خانوادت بی احترامی میکنه ، آزاد نمیزارت ، ب نظراتت اهمیت نمیده و ... 

بنظرم باید از همین الان ک شخصیت نا پخته ای داره با مشاور حرف بزنه ، چون پسرای زیر ۲۳ انعطاف پذیر هستن و راحت میتونن عوض بشن ، ب طلاق هم فکر نکن با ی بچه ک اصلا نمیشه ، سعی کن باهاش بیشتر حرف بزنی و جلسات مشاوره رو حتما باهم برین

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

[QUOTE=394051418]عقل نداری تو؟ تو که زندگیت جهنمه، چرا بچه به دنیا میاری؟ که هی بدبخت کنی😡[/QUOTE

خیلی دوست دارم‌‌ تو‌‌ زندگیم‌‌ بودیی‌ ببینم تو‌ جای من بودی‌ چیکار‌ میکردی‌