2777
2789
عنوان

چه رشته ای بزنم ریاضی یا تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثر ریاضیا قصدشون مهاجرته اینجا بازار کار نیست باید خیلیم علاقه داشته باشی تا دانشگاه عالی قبول بشی ...

بیشتر دلم میخواد برم تجربی ولی خیلی سخته معلوم نیست چند سال پشت کنکور بمونم آخرشم هیچی 

بیشتر دلم میخواد برم تجربی ولی خیلی سخته معلوم نیست چند سال پشت کنکور بمونم آخرشم هیچی

ریاضی هم سخته خیلیم بیشتر ولی قبولی راحته و بدرد نخور باید هم یا شریف یا امیرکبیر  دانشگاه های تاپ باشه وگرنه به یچ دردی نمیخوره 

ببین چی دوست داری اصلا درمورد شغل های مختلف تحقیق کن و ببین ایندتو کجا میبینی

درس هاشون تقریبا مثل همه

مهندسی بیشتر دوست داری یا رشته های پزشکی و پیراپزشکی؟

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

اصلا بر اساس علاقه نمی‌خوام انتخاب کنم علاقه خاصی به هیچکدوم ندارم

ریاضی برو 

چون علاقه خاصی به هیچ کدوم نداری شاید تجربی برات طاقت فرسا بشه و بگی من که رویای پزشکی نداشتم چرا اومدم

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤