2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون اعتراف کنه که

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 62 پست

باید به شوهرت بگی چشماش را ببنده و بره بیرون از خونه!!

چون بقیه دوست دارن خوشگل و آزاد بیان بیرون. دیگه کاری ندارن یه رنگ مو یا لباس باز یا هرچیزی چقدر یه مرد را درگیر میکنه و پشت سرش ممکنه زندگی ها پاشیده بشه و قلب یه زن دیگه چطور بشکنه.

اما در کل نگران این حرفا نباش و این سوالای بی مورد را از شوهرت نپرس.

چون هرکسی ممکنه از یکی خوشش بیاد نه اینکه واقعا بخواد بره باهاش رابطه برقرار کنه.سوال و کنجکاوی بیجا کردی جان دل

من مات شدم...مات همان لحظه که تو میرفتی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا هرلغزشی هم مقدمه ی خیانت نیست برای هرکسی شاید با یک لحظه غفلت پیش بیاد دعا کن براش.خودش پشیم ...

امیدوارم لغزش باشه و تکرار نکنه هر چند با همین اغزشم هم تمام اعتماد و عشقم نسبت بهش نابود شد. امروز که طوری حرف میزد که پشیمون نبود می‌گفت نگاه ساده بوده .حتی مشخصاتشم گفت آدم با یه نگاه ساده مشخصات طرف مگه تو ذهنش میمونه😭😭😭😭

امیدوارم لغزش باشه و تکرار نکنه هر چند با همین اغزشم هم تمام اعتماد و عشقم نسبت بهش نابود شد. امروز ...

وقتی میگه یک نگاه ساده بود خب یعنی منظوری نداشته بعدم مردا اینجورین اینو علمی هم ثابت کردن که توی یک نگاه آناتومی بدنتم از زیر لباس درمیارن بخاطر همین خدا توی قرآن اول به آقایون دستور میده که چشمشونو حفظ کنن

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

امیدوارم لغزش باشه و تکرار نکنه هر چند با همین اغزشم هم تمام اعتماد و عشقم نسبت بهش نابود شد. امروز ...

بله مردها با یه نگاه ساده سر تا ته اون طرف را حفظ میکنن

کاش میتونستم این احساست را به همه ی زنایی که واسه خودنمایی  بیرون میان توضیح بدم.

بله مردها با یه نگاه ساده سر تا ته اون طرف را حفظ میکننکاش میتونستم این احساست را به همه ی زنایی که ...

دقیقا منم همینو بهش گفتم

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

خیلی موافقم ولی اصلا انتظارشو نداشتم اصلا بهش نمیاد😔😔😔

اینکه الکی گفتی منم رو فلانی کراش بودم خیلی اشتباه بود.

باید میگفتی اما چشم من فقط تو و خوبی های تو رو میبینه.

اینایی که میگن تو هم تلافی میکردی همونایی ان که تو بچگی یادشون دادن اگه کسی تو رو زد تو هم بزن!!

دقیقا، اینم سریع کل ظاهرشو توضیح داد

اقایون همینن کلا.من چندروز پیش با اسنپ داشتم میرفتم توی یک خیابونی که تهش پمپ بنزین بود،راننده اسنپ از سر خیابون پمپ بنزینو دیده بود از من پرسید اینجا پمپ بنزین بود؟ گفتم آره روی ظاهر هم با یک نگاه خیلی دقیق آنالیز میکنن