2777
2789

پدرشوهرم سکته خفیف کرده ۳ هفته اس
الحمدلله سالمه چیزیش نیست 

ایشون سالهاست صبح زود میرفته سرکار شب دیروقت برمیگشته الان تو خونه اس مادرشوهرم مدام بهش گیر میده،حرفای زشتی میزنه، مدام دختراش میگن آقا دلش گرفته من و خواهرشوهرام و شوهرم میدونیم تقصیر مادرشوهرم هست اخلاقش خیلی بده. احترام که نمیزاره هیچ رسیدگی که نمیکنه هیچ ، طعنه هم میزنه. 

بچه ها مدام بهش سر زدیم بخدا دو بار مهمونی دادم ۲۰ نفرو بخاطر اینکه دل ایشون باز بشه. الانم میخواد بره دهات پیس فامیلاش. منتها مشکل اینجاس باغ پدر مرحوم من نزدیک دهات اوناس و شوهرم دوباره میخواد همه اون ۲۰ ۲۵ نفرو دعوت کنه کباب بازی.
خدایی درآمدی هم نداره راننده بین شهری با یه ماشین 
مدل ۸۲
من بخدا دیگه کشش ندارم خسته شدم. هر چی میگم پدر و مادرت بیان قدمشون سر چشم اما من نمیتونم دوباره یه لشگر مهمون پذیرایی کنم رختخواب بنداز جمع کن. اونا فوقش ظرف بشورن همه بدبختی پای منه . بماند که بچه هاشون شپش دارن. بماند که دستشویی کثیف کنن من باید بشورم. بماند که کلی هزینه کباب بازیشون میده.
حالا نمیخوام بحث رو باز کنم چقدر بدی بهم کردن
چکار کنم
شوهرمم مرغش یه پا داره
چکار کنم اعصابم بیش از این خرد نشه
چکار کنم راهشون باز نشه خوششون بیاد، مدام پاشن بیان باغ بابام؟ 

مادرشوهرم 

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متنفرم از این شلوغ بازی‌ها، خدا به دادت برسه اسی جان، مگه به شکم ایل و تبار شوهر بدهکاری؟ پول میخاد، ...

انقدر شوهرم بیشعوره چون قبلش بهش گفتم خوشم نمیاد از این سفر و باهاش رو راست حرف زدم، و کلا منو خوب میشناسه، قطعا قضیه مریضی و کمردرد رو قبول نمیکنه و آبروم رو میبره

نمیدونمچخبره ۲۰ نفراونام دعوت میکنن؟جدی با همسرت صحبت کنیا بگو اتفاقا منم میخواستم فامیلامو دعوت کنم

وای نه

از خداشه منم فامیلامون دعوت کنم شلوغ بشه باباش سرحال بیاد

کلا مهمون دوست داره

من داغون میشم

😂😂😂😂😂😂پولش میرسه به ۵۰ نفر کباب بده؟

احمقه 

پولی که جمع کردیم پول پیش اضافه کنیم خرج میکنه

فکررررررر کن

اونم یه بدبختی مالیده به گاکیر عقب ماشین، از بیمه گرفتیم!!!!!

خدا کمکت کنه، انشالله بلکه خودش کنسل کرد

فردا صبح زود داریم میریم دهات فامیلای پدرشوهرم 

دعا کن توروخدا

دعا کن باغ بابام رفتن کنسل بشه

احمقه پولی که جمع کردیم پول پیش اضافه کنیم خرج میکنهفکررررررر کناونم یه بدبختی مالیده به گاکیر عقب م ...

کاش بگیری ازش

شوهر منم همینه نمیزارم پول زیاد تو حسابش بمونه میگیرم سر فرصت پسش میدم

کاش بگیری ازششوهر منم همینه نمیزارم پول زیاد تو حسابش بمونه میگیرم سر فرصت پسش میدم

دعوا میشه

دست بزن داره

دعای زبان بند خواندم و فوت کردم طرف شوهرت، انشالله که با زبان خودش بگه نمیریم

ممنون الهی خیر ببینی

میشدعا رو به خودم هم یاد بدی لطفا