2777
2789
عنوان

مدارس امسال

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تریان رو نفهمیدم

کسایی که فک میکنن حیوونن مثل یکی فک میکنه سگه و مثل سگ رفتار میکنه

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

الان به دختر 9ساله من بگی حتی یه کدومو نمیدونه چیه هنگ میکنه.... خلافش فقط اینه صبا زودتر بیدار میشه ...

حالا ۹ ساله رو نگفت که 

از ما هیچ چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀

الان به دختر 9ساله من بگی حتی یه کدومو نمیدونه چیه هنگ میکنه.... خلافش فقط اینه صبا زودتر بیدار میشه ...

خب نه ساله زوده هنوز . این اصطلاحت بیشتر توی نوجوونهای ۱۵-۱۶ سال به بالاست 

پسر منم ده سالشه هیچ کدوم رو نمیدونه ‌ دخترای ۱۰-۱۱ ساله دور و برم هم همینطور 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

واقعابچه بزرگ کن بشه تریانننننننبشه سگ

🥲💔💔💔💔💔💔💔💔💔

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

اینا بچه هایی هستند که پدر و مادرشون برای دهه ۶۰ و ۷۰ هستند، اون دهه خیلی اذیت شدند از مدرسه گرفته تا خونه!

اومدند گفتند چرا بچه هامون را اذیت کنیم، گند زدند به تربیت بچه هاشون، فکر کردند این چیزا روشن فکری و ازادیه.

عشق ابدی را از توی خیابون که نمیبینند از تلویزیون خونشون میبینند، اون عروسکای مزخرف را که از توی خیابون پیدا نکردند اون پدر و مادر روشنفکر به توهم خودشون براشون خریدند.

البته با احترام به اون دسته پدر و مادری که برای تربیت فرزند وقت میذارند.

از اینده ی مملکت با این تربیتها واقعا باید ترسید.

هم جنس گرانننننننن

وای لامصب، این کوفتی ای که راه افتاده بینشونم هیچ درمانی نداره...

بعد خودشون میگن نه طبیعیه و گرایش آدم دست خودشون نیست و... «یه موردشو تو خونه دارم، تجربه ام زیاده🦖»

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...