2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

101 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من یک سال ونیمه که ازدواج کردم متاسفانه خانواده شوهرم رو هر چی احترام میکنم ذاتا بر میگردن بی احترامی میکنن این که میگم ذاتا به این معنی هست که کلا ویژگیشون اینه یعنی جز صفتشون هست  بیاین تا از کوچیک ترینش براتون بگم تا مراحل بعدی خخ برای مثال خواهر شوهرم رو احترام دنبا رو بهش میزارم بعد مثلا یه شب شوهرم شب کار باشه بهش بگم که بیاد پیشم رک و پوست کنده میگه نمیام شوهرمو تنها نمیزارم یا مثلا یه بار براش سوغاتی گذاشتم مامانش بهش گفت حالا ما هم باید سوغاتیاتو بیاریم گفت نیارین مگه من میخوام .همین جلو رو خودم .مادر شوهرم همیشه دوست داره رومون تسلط داشته باشه و لهمون دستور بده و اذیت کنه مثلا میاد خونمون کلی بهش احترام میزارم ولی وقتی میرم خونشون رو گاز برام کباب میکنه و با اینکه میدونه من بدم میاد ملی زرد چوبه تو غذا میریزه و حتی به خودش زحمت نمیده آتیش کنه یا مثلا پدر شوهرم که باز اونم تو ذاتشه نه اینکه بگی حالا نسبت به من بخواد بدی کنه کیاد میگه که په ما کی همیشه رو زغال کباب میکنیم خب رو همون گاز کباب کن ، غذایی که از دیشب مونده حتی تو بگو یک بشقاب رو میاره رو صفره و انتظار داره که چار نفر اون غذا رو بخورن به عروسی که هست مجبورمون میکنه بریم و همش زنگ و زنگ و زنگ خستم کرده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توام محل نزار ولی اصلا و ابدا به شوهرت گله نکن یا حالت تهاجمی نگیر ، نقطه ضعف مرداد خانوادشونه با سی ...

متاسفانه من چون ناراحت میشم خب شوهرمم که همیشه پیشمه این ناراحتیو به شکل عصبانیت میبینه و میگه که من مقصر هستم  چقد تحمل کنم خب 

متاسفانه من چون ناراحت میشم خب شوهرمم که همیشه پیشمه این ناراحتیو به شکل عصبانیت میبینه و میگه که من ...

خب دیگ همین عزیزم نباید اصلا بروز بدیی پیش شوهرت که هستی احترام خانوادشو نگه دار، حدالامکان ام کمتر رفت و آمد کن با پنبه سر ببر

تو تنهایی بعد خپاهرشوهرت شوهرشو تنها بزاره؟ 

چیزای بدی نبودن زیاد تو یختگیری پس تو هم مثل خودشون باش اصلا کباب نکن براشون 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
خب دیگ همین عزیزم نباید اصلا بروز بدیی پیش شوهرت که هستی احترام خانوادشو نگه دار، حدالامکان ام کمتر ...

بیشتر از خانواده ی خودم احترامشون رو دارم اما مادر شوهرم خیلی آدم دو رویی هست حتی وقتی زود تر از دخترش باردار شدم با اینکه اصلا برای من اهمیت نداره این اول دومی اما اون ناراحت شد ذوق نکرد به هیچ کس نگفت 

بیشتر از خانواده ی خودم احترامشون رو دارم اما مادر شوهرم خیلی آدم دو رویی هست حتی وقتی زود تر از دخت ...

کلا مادرشوهرا همینن آدمم تا میاد گله کنه پیش همسرش حق و میدن به مادرشون حتی به غلط ! من خودم سر این چیزا خیلیییی دعوام شده با همسرم ولی از من به شما نصیحت پیش همسرتون هیچی رو نکنید بالعکس نشون بدید که خانوادشو دوست دارید ، شمام مثل خود اونا دورو رفتار کنید