2777
2789
عنوان

خانم کمکی

130 بازدید | 15 پست

سلام

دوستان من شاغلم و هرروز از صبح تا ظهر ‌و سه روز‌در هفته هم بعداز ظهر دوساعت سرکارم 

دوتا بچه ۵و۱ساله هم دارم که به غایت خونه رو میترکونن

همسرم هم کارش از ۶/۳۰صبح هست تا۱۶/۳۰ و اصلا هم در کارهای خونه هیچ کمکی نمیکه ولی بارها گفته یک نفر رو‌بیار همه کارای خونه رو‌بکنه ولی من نسبت به این قضیه حس خوبی ندارم و تاحالا این کارو‌نکردم

بچه ها رو مامانم صبحا میان خونمون نگه میدارن و ناهار درست میکنن و بعد ناهار با پدرم برمیگردن خونه

هرشب بعد خواب همسرم و بچه ها و تازه کارهای من شروع میشه و تا بعد۱۲طول میکشه حالا تصمیم گرفتم واقعا یه کمکی بیارم ولی بنظرتون زشت نیس هرشب خونه و آشپزخونه شلوغ و نامرتب رو بذارم که اون بنده خدا صبح بیاد تمیز کنه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید خ مطمعن باشن من یه بار کسی آوردم دستش کج بود بار اول و اخرم شد

اونکه آره

البته فعلا مامانم هم خونه هست باهاش 

مشکل هم مامانم هست چون خیلی حساس و تا حدودی وسواس هست اصلا کار کارگر رو‌قبول‌نداره

مادرت چ گناهی کردن ک هنوزم باید کمکت باشه ؟ خب همسرت راس میگه کمکی بگیر زشت چی باشه کارشه دیگه

من میخواستم برای بچه ها پرستار بگیرم پارسال مامانم خودش اجاره نداد میگه‌پرستار با بچه ها رفتار خوبی نداره

منم شاغلم و بچه دارم درکتون میکنم به نظرم یه روز اخر هفته کامل تمیزکاری کنید بعدش دیگه فقط مرتب نگهدارید

منم مث مادر شما کار بقیه رو قبول ندارم اعتماد به غریبه هم برام سخته 

من میخواستم برای بچه ها پرستار بگیرم پارسال مامانم خودش اجاره نداد میگه‌پرستار با بچه ها رفتار خوبی ...

قدر مادرتون رو خیلیی بدونید 

خداحفظش کنههه♥️🫀🤍🌱

ولی سعی کنید پرستار بگیرید 

بخدا گناه دارن مادرا الان وقت استراحتشونه ن نوه بزرگ کردن 

عشــــAــــق🔗♥️

قدر مادرتون رو خیلیی بدونید خداحفظش کنههه♥️🫀🤍🌱ولی سعی کنید پرستار بگیرید بخدا گناه دارن مادرا الا ...

خدا همه مادرها رو حفظ کنه

خدا رو شکر مامانم خیلی سرپاست 

حتی اجازه نمیده همین کارگر رو‌من بگیرم میگه تمیز نیستن و رعایت نمیکنن 

منم شاغلم و بچه دارم درکتون میکنم به نظرم یه روز اخر هفته کامل تمیزکاری کنید بعدش دیگه فقط مرتب نگهد ...

من دوتا بچه دارم و ثاقعا سخت شده شرایط برام 

این باعث شده واقعا از همسرم دور بشم و کلی ازش خشم دارم که چرا کمکم نمیکنه اونم میگه من خستم و اها کمک میستم یکی رو‌بیار کارا رو‌بکنه

اگه برای کار قراره بیاد که بنده خدا برای همین میاد ناهارم بگین درست کنه زحمت مادر کم بشه

آره فعلا مامانم برای مراقبت از بچه میاد

دخترم‌از اول مهر میره مهد میمونه پسرم که انشالله اونم از ۳سالگی میفرستم مهد 

من یه نفر فقط برای انجام کار خونه میخوام