2777
2789

بگید چیکار کنم نمیتونم نفس بکشم از دهان هم میخوام نفس بکشم دهنم خیلی خشک میشه و تنفسم سخت تر هم میشه. کلمن هم نداریم هی آب داغ بتونم بخورم😭😭😭😭

گلومم بخاطر بیهوشی درد میکنه

تروخدا اگه تجربه عمل دارین بیاین بگین چیکار کنم. دکتر گفته شاعت ۱۰ صبح فردا بیام مطب تامپون در بیاره ولی من انقد کلافه ام که نمیتونم بخوابم. دیشبمر۳،۴ سلعت بیشتر نخوابیدم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مراحل باید طی بشه کاری نمیشه کرد مبارکت باشه چه مدلی عمل کردی ؟

والا دکترم کلا طبیعی کاره. ولی بهش گفتم یه قوس ملایم بده. چون بینیمم گوشتیه خیلی مثل بینی استخونی ها نمیشه عروسکی و این خرفا

صلوات بفرست مدام انشاالله میگذره

دعا کنید برام ایشالا خدا هرچی میخواید بهتون بده🙏🏻

دعا کنید تنفسم بهتر بشه. آخه دکتر عکسای سیتی اسکنمم دیده بود میگفت حساسیت داره بینیم شاید برا همین احساس سوزش هم حس میکنم