2777
2789
عنوان

آخرین باری که گریه گردین

70 بازدید | 17 پست

من واسه اینگه راحت باشم و کسی نفهمه تو حموم گریه میکنم😅💔ولی کم کم آخرین باری که حموم میرم با آخرین باری که گریه کردم داره یکی میشه🫠💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از وقتی مامانم مسخره‌م کرد دیگه جرعت نمیکنم اونجا گریه کنم واسه همین میرم حموم و تو حموم گریه میکنم ...

من قبلا کم بود تو حموم بود

الان رخت خواب اتاقم جداست

إن شاءالله خدا به دلت آرامش بده

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

ممنون شما هم همینطورابن روزا به بهونه تابستون و گرما هرروز میرم حموم😅💔

مشاوره خوبه به من کمک کرد به خاطر هزینه مشغولی چند ماهه وقفه افتاد

مشکلت چیه چند سالته اگه معذب نمیشی بگو

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

مشاوره خوبه به من کمک کرد به خاطر هزینه مشغولی چند ماهه وقفه افتادمشکلت چیه چند سالته اگه معذب نمیشی ...

خودمم نمیدونم مشکلم چیه.هم درس مبخونم هم کار میکنم هم باشگاه میرم هم کلاس زبان.تو دری مامانم بهم غر میزنه که کلاسای انلاینت عقب موندی تو کار صاحب کارم بهم غر میزنه تو باشگاه استادم تو کلاس زبانم استادم و با این همه هیچ تفریحی ندارم.فقط وقتی بیکارم مث وقتایی که مث جنازه از سر کار میام خونه میشینم پای گوشی. حس میکنم نمیتونم به همه اینا برسم از طرفی همه میگن بزرگ شدی باید بتونی ولی من نمیخوام بزرگ بشم،پس چرا هیچکدوم از همسن های من مث من بزرگ نمیشن؟؟چرا فقط من؟💔خیلی خیلی دوست دارم کارو تموم کنم و خودمو بکشم

خودمم نمیدونم مشکلم چیه.هم درس مبخونم هم کار میکنم هم باشگاه میرم هم کلاس زبان.تو دری مامانم بهم غر ...

سرت خیلی شلوغ کردی، نذار غر بزنن بگو بهشون بس کن با قاطعیت ولی تو بخث باهاشون نیفت

اونور واسه آدمی که خودکشی میکنه هر روز مرگه وعذاب

سخته باز خدارو شکر کن میتونی 

سرت خیلی شلوغ کردی، نذار غر بزنن بگو بهشون بس کن با قاطعیت ولی تو بخث باهاشون نیفتاونور واسه آدمی که ...

مگه الان تو عذاب نیستم؟؟مامانم هرروز بهم لقب بد میده مقایسه میکنه هیچ تفریحی ندارم