2777
2789

خواهرم امسال میره نهم و انتخاب رشته داره از الان خیلی ذهنش درگیره به نظر شما کدوم رشته و شغل تو ایران برای خانوما آینده دار تره و بازار کار و درآمد بهتری داره به جز رشته و شغلای علوم تجربی 

باشد که اشک بعدی اشک شوق باشد..!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جز رشته های تاپ فیزیو بینایی سنجی گفتار درمانیو فرهنگیان

اخه یکی از اشناهامون دخترش تو فرهنگیان بوده الانم معلمه میگف بیشتر شناهارو قبول میکردن به سختی قبول شده الانم معلمه درامد آن چنانی نداده و ناراضی بود

اخه یکی از اشناهامون دخترش تو فرهنگیان بوده الانم معلمه میگف بیشتر شناهارو قبول میکردن به سختی قبول ...

کار یه خانم همینکه راحت باشه بتونه به زندگیش برسه آپشن بزرگیه

من خودم پرستارم پدرم معلم بود اگه دخترم بخواد انتخاب کنه بین این دو میگم فرهنگیان

کار یه خانم همینکه راحت باشه بتونه به زندگیش برسه آپشن بزرگیهمن خودم پرستارم پدرم معلم بود اگه دخترم ...

کاملا با حرفت موافقم منم مادرم پرستار بود و به انتخاب خودش منم مشاور مدرسم الان خیلی هم دوست داره آبجیم مثل شما پرستار شه اما خیلی بلند پروازه آبجیم به درامد خیلی بالاتر از ابن شغلی فکر میکنه😑😅

اخه یکی از اشناهامون دخترش تو فرهنگیان بوده الانم معلمه میگف بیشتر شناهارو قبول میکردن به سختی قبول ...

مگه دست خودشونه که آشنا هارو قبول میکردن! الان بر اساس تراز علمی و کنکور و امتحانات نهایی و در نهایت تاثیر مصاحبه، همه امتیاز هارو میریزن رو هم یک تراز کلی میده که نتیجه رو مشخق میکنه

من و دوستام  خداروشکر امسال قبول شدیم و هیچ کدوم هیچ آشنایی نداشتیم توی مصاحبه

آره حقوقش زیاد نیست ولی کفاف خانم رو میتونه بده. البته باید علاقه داشته باشه

برای خوشحالی و ظهور آقا امام زمان میشه یک صلوات بفرستید💚اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌱
مگه دست خودشونه که آشنا هارو قبول میکردن! الان بر اساس تراز علمی و کنکور و امتحانات نهایی و در نهایت ...

نمیدونم والا اشنامون میگفت منم خودمم باور نکردم اینطور باشه 

موفق باشی عزیزم