2777
2789
عنوان

موهام کوتاهه کمک😭

154 بازدید | 15 پست

من مهر 1403 موهامو کوتاه کردم تا یکم بالای شونه هام و واقعا خیلی قشنگ شده بودم و بهم میومد بعد به سرم زد که موهامو کوتاه تر کنم و خرداد 1404 موهامو دوباره کوتاه کردم و کوتاه تر از قبل کردم ولی اصلا شبیه چیزی که میخواستم نشد و ارایشگر گند زد تو موهام! خیلی کوتاه شد و خیلی ناجور شد و الکی هم همش میگفت وایی چقدر قشنگ شدی 😒

دلم خیلی بر موهام تنگ شده الان موهام بلند تر شده و خیلی بهتر شده ولی موهای بلند من یجور دیگه قشنگ بود و واقعا میخوام سریعا رشد کنه... اگه روشی بلدید لطفا بگید... بنظرتون چیکار کنم سریع رشد کنه؟ من شنیده بودم شانه چوبی خوبه و فعلا دارم ازش استفاده میکنم ولی اگه روشی بلدید یا میشناسید مثل ماسک مو و روغن یا هر چیز دیگه ای لطفا بگید 🥲✨

رزماری بجوشون از صافی رد کن آبشو بزن کف سرت ماساژ بده بزار چند ساعت بمونه و بعد برو حمام

اینکارو قبل حمام انجام بده 

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چی بگم که چهار سال بزور موهامو بلند کرده بودم چون رشدشون خیلی کنده بعد بخاطر موخوره خیلی کوتاه کر ...

شانه چوبی موخوره هارو از بین میبره... تند تند نوکشو کوتاه کن و زیاد ببافشون وقتی بلند تر شدن🥲💖