سلام من امروز ۳ روز مونده به موعد پریم از دوستم خواستم برام از امریکا بی بی چکی بفرسته که ۶ روز مونده به موعد بتا رو نشون بده و دوستم لطف کرد برای من بی بی چک کلیر بلو رو فرستادمه الان ۳ روز به موعد پری منه و یه هاله انداخت ببینید مثبته
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مثبته مبارکه عزیزم البته بی بی چک مدیکور هم از یه هفته قبل نشون میده مال منو نشون داده بود یک هفته قبل
خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهمدادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد
منکه یک هفته قبل زدم نشون داد البته گاهی کاذب مثبت میکنه که فکر میکنم به خاطر حساسیت بالا باشه
خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهمدادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد