princess_saraa مدیر استارتر عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 1490 عنوان راه حل خونگی برای پرپشتی مو 60 بازدید | 8 پست میشه بهم معرفی کنین؟برای درمان ریزش و پرپشت شدن اینم بگم که متاسفانه ارث کم پشتی رو دارم ولی میخوام مقابله کنم باهاش باهم مهربون باشیم.دنیا کوتاهه. ادیت: نه با کسی که لیاقتی نداره. 1404/06/12 | 21:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fd2 عضویت: 1403/05/09 تعداد پست: 365 معروف ترین روشی که دیدم رزماری و میخکه خودمم قصد دارم امتحان کنم
princess_saraa مدیر استارتر عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 1490 معروف ترین روشی که دیدم رزماری و میخکه خودمم قصد دارم امتحان کنم تونیک ضد ریزش مو هم جالبه باهم مهربون باشیم.دنیا کوتاهه. ادیت: نه با کسی که لیاقتی نداره.
sweet_nahid عضویت: 1403/08/18 تعداد پست: 2912 عزیزم حنا را با چای ☕️ مخلوط کن بذار روی سرت و به مدت پنج دقیقه سرت را ماساژ بده و یک نایلون بر سرت بگذار به مدت نیم ساعت و بعد سرت را با شامپو بچه بشور در هفته سه بار یک روز در میان به مدت ۴۵ روز اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....
princess_saraa مدیر استارتر عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 1490 عزیزم حنا را با چای ☕️ مخلوط کن بذار روی سرت و به مدت پنج دقیقه سرت را ماساژ بده و یک نایلون بر سرت ... عزیزم یه سوال حنای بی رنگ بگیرم چطوره؟؟ باهم مهربون باشیم.دنیا کوتاهه. ادیت: نه با کسی که لیاقتی نداره.
sweet_nahid عضویت: 1403/08/18 تعداد پست: 2912 عزیزم یه سوال حنای بی رنگ بگیرم چطوره؟؟ حنا سبز که عطاری های معتبر می فروشند که به تنهایی رنگ قرمز می ده با چای مخلوط کنی چای ☕️ در قوری هستش رنگ چای رنگ قرمز حنا را خنثی می کنه اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....
princess_saraa مدیر استارتر عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 1490 حنا سبز که عطاری های معتبر می فروشند که به تنهایی رنگ قرمز می ده با چای مخلوط کنی چای ☕️ در قوری هس ... عه چشم پس باهم مهربون باشیم.دنیا کوتاهه. ادیت: نه با کسی که لیاقتی نداره.
sweet_nahid عضویت: 1403/08/18 تعداد پست: 2912 عه چشم پس چشمت بی بلا بهترین ها را برات آرزو می کنم اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....
princess_saraa مدیر استارتر عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 1490 چشمت بی بلا بهترین ها را برات آرزو می کنم عزیزمی باهم مهربون باشیم.دنیا کوتاهه. ادیت: نه با کسی که لیاقتی نداره.