2777
2789
عنوان

دارم میمیرم

70 بازدید | 6 پست

من یه مدته رفتم رو همراه کارت شوهرم میبینم که پولایی رو برای یه خانم هایی فرستاده ,که ,معلوم نیست از کجا و ناشناسن ,منو به هر ترفندی که هست میفرسته خونه ی پدرم با بچم بعد از زایمانم بزور منو فرستاد خونه پدرم ,که برو خودمم دیسکم پاره بود ,نمیتونستم از خودم مراقبت کنم ,اما الان که خوب شدم برگشتم خونه خودم همش میگه روزای ۵ شنبه و.جمعه برو خونه پدرت ,اونجا بخواب ,الانم گفت سرما خوردم برو بچه نگیره ازم ,که برگشتمو یه رسید رو طاقچه دیدم ,که ۶ تومن برای یه خانمی فرستاده ,نمیدونم چطور برخورد کنم کسی میدونه از رو اسم میشه ادرس اون خانمه رو پیدا کنم چطور میشه ,بفهمم اینا کین  همش میگه بتو مربوط نیست تو یه مار افعی هستی که رفتی رو همره کارت من رنزشو عوض میکنم ایا قانون و دادگاه میتونه برام پیدا کنه اینا کین کسی بلده چکار کنم ? دارم میمیرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه اقدام قانونی کنم.بنظرت میتونم,کاری کنم

نمیتونم نظر قطعی بهت بدم چون با مسائل حقوقی اشنایی کامل ندارم 

اینی که میگم برحسب تجربه اس که پدربزرگ دوستم برای ینفر پول زده بود و اون ینفر فرار کرده بود خلاصه نمیدونم چجوریه که پیدا میشه و دادگاه میبرن و پرینت حسابشو چک میکنن میبینن که از خیلیا اخاذی کرده برای تک تک اون نفرات احضاریه رفته بود که بیاین دادگاه که دلیل واریز پول چی بوده 

خلاصه همه رو پیدا کرده بودن ...

ولی خب مورد شما فرق میکنه و شوهرت شاکی نداره و قانونم بنفع زنها نیس مخصوصا که زن باید تمکین کنه هرجور که شوهرش باشع مثلا شما نمیتونی بگی چون پول واسه بقیه زده شاکیم ازش یا مشکوکم که خیانت میکنه چون حق طلاق نداری باید کلی مدرک جور کنی واسه اثبات شکت قانون بدون مدرک خوب کاری نمیکنه برات

بنظرم با پنبه سر ببر و جوری وانمود کن که این قضیه رو فراموش کردی اما زیر نظرش بگیر ببین چیکار میکنه کجا میره و وانمود کن رفتی خونه مامانت ببین رفت و امدی چیزی داره؟ یا اگه پول داری بپا بزار براش وقتایی که مشکوک میزنه و اصرار داره خونه نباشی 

با یه وکیلم مشورت کن که راهنماییت کنه چ مدارکی احتیاج داری 

البته اگه قصدت طلاقه 

اگه نیس و فقط میخای بدونی واسه کی میزنه بنظرم ارزششو نداره 

بهتره انقد بدهکارش کنی و وسیله بخری و... که پولی نداشته باشه داسه بقبه بزنه