2777
2789
عنوان

زنداداشم به داداشم گفته

255 بازدید | 20 پست

ابجیتو‌ بیرون دیدم محلم‌ نزاشته‌ ولی رفیقش بهم سلام کرده ..

واقعا بعضیا این حرفارو از کجاشون در میارن 😳😂😂😂چرا اینجوری میکنید بخدا دنیا دو روزه مهربون باشیم باهم دیگه

بیا توت فرنگی بردار🍓

کلی میگم 

خاک تو سر کسی که مشکلش با یه نفرو به جای اینکه به خودش بگه به دیگران میگه کار حقیرانه ای هست به نظرم 

به عدالت معتقدم نه مساوات ؛ عدالت عمیق و‌ منطقی اما مساوات سطحی و احساسی هست !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این خوبههههه زن عموی من خودزنی کرده گفته جاریم منو زده (جاریست مادر منه) حالا ما اون موقع صبح زود پرواز داشتیم اصلا شهر خودمون نبودیم برگشتیم دیدیم به به ولی دروغش که لو می‌ره ها..

این خوبههههه زن عموی من خودزنی کرده گفته جاریم منو زده (جاریست مادر منه) حالا ما اون موقع صبح زود پر ...

چرا بعضیا فتنه‌ ان‌

واقعا چی فکر میکنن

بیا توت فرنگی بردار🍓

قصد جلب توجه دارن برای اینکه خودشونو خوب نشون بدن بقیه رو میارن پایین ولی بهتر از هر کسی می‌دونم هیچ ...

مثلاً محل بم نمیزارع میرم پیشش می‌ره تو گوشی تلویزیون میبینه چیزیم‌ تارف نمیکنه بم بعد به داداشم میگه آبجیات‌ بی محلم‌ میکنم😂

بیا توت فرنگی بردار🍓

یبار جاریم تو جمع یه جریانی رو برای همه تعریف کرد

بعد خانواده شوهرم بدشون اومده بود

رفته بود گفت بود فلانی گفته؟اون بهتون دروغ گفته!منظورش من بودم

خواهرشوهرمم برگشت گفت یه فکری به حال حافظت بکن که تو جمع وجلوی همه گفتی...

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

مثلاً محل بم نمیزارع میرم پیشش می‌ره تو گوشی تلویزیون میبینه چیزیم‌ تارف نمیکنه بم بعد به داداشم میگ ...

ی بار جلوی برادرت بشین پیشش اگه رفت تو خودش و اینا برو به برادرت بگو کرم از خود طرفه 

واینکه زنداداشت بسیار بی سیاست تشریف دارن

اصلا من شاید دلم نخاد‌ داداشم بفهمه بیرون بودم چون حساسه به بیرون رفتن حتما باید پاشی بگی مبینا با رفیقاش‌ بیرون بودن دوستش سلام کرد خودش محل نزاشت 

مگ میشه همچین چیزی😂😂😂😂

بیا توت فرنگی بردار🍓

اصلا من شاید دلم نخاد‌ داداشم بفهمه بیرون بودم چون حساسه به بیرون رفتن حتما باید پاشی بگی مبینا با ر ...

همونه،این بیشتر به این دلیل گفت که داداشت بفهمه بیرون بودی

خدا لعنتش کنه

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱