2777
2789

لطفا دعا کنید کاری به من و مامانم نداشته باشه و اذیتمون نکنه تواار برادراش عصبی میکنن سر ما خالی میکنه دعا کنید لطفا.

الهی خونتون همیشه پر از آرامش باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سریع برو سوره یس رو بخون ۷ تا مبین داره یه پارچ اب بردار ب هر مبین رسیدی ی فوت کن تو آب و مزمل رو۳ بار بخون و فوت کن تو اب، آب رو بصورت شربت یا چایی یا آب خوردن بده ب بابات البته مادرت اینکارو کنه، تا ۴۰ روز ولی کمتر از ۴۰ رو نتیجه میگیره ولی ادامه بده پدرت مطیع میشه و آرامش پیدا میکنه 

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
ممنون عزیزم راهکار خوبی بود انجام میدم

اره عزیزم

عالیه

منم دعاکن

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
ممنون عزیزم راهکار خوبی بود انجام میدم

هرشب تا ۴۰ شب بخونید فوت کنید ت. آب،  آب رو بدین بخوره فقط نفهمه ها

شما برای کی انجام دادین؟ میشه چند ساعت قبل انجام بدیدم بعد بدیم بهشون

اره عزیزم میشه

چرا نشه ولی هرروز این دو سوره طبق دستوری ک گفتم خونده بشه و ب اب فوت بشه و هرشب اون آب رو بدین خورد پدرت 

نیت کنید که پدرم یا همسرم ب آرامش برسه و حرف گوش کنه

اره عزیزم میشهچرا نشه ولی هرروز این دو سوره طبق دستوری ک گفتم خونده بشه و ب اب فوت بشه و هرشب اون آب ...

حتما باید مامانم بخونه؟ وشروعش وقت خاصی نداره ؟مثلا بعضی چله هارو رعایت میکنیم که شروعش قمر در عقرب نباشه