2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای قاسم نامردمرضیه چیکار کرد کی بود؟

مرضیه همون دختره هست که تو دانشگاه اسم و رسمی داره.😂😂فعلاً کاری نکرده...گروه کاوش الهام مافی تو گروه خودشون بردنش...این قسمت زیاد نشونش نداد فقط به قاسم گفت مگه گروه تون منحل شده که اومدی گفت آره...بعداً هم که میگن با جواد ازدواج می کنه.

❤️❤️ 

اره عزیزم ولی پنهان میکرد

اهااا من قبلا ندیدمش الان بار اوله میبینم

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
اهان بعد با جواد ازدواج میکنه

🤣🤣🤣نگو دیگهه

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
کی لهجه گرفته بود یادم نیستاخر این قسمت با مرضیه ازدواج میکنه پس سری چهارش دیگه موضوع چیه

سری 4 با مرضیه ازدواج میکنه روزبه حصاری عوض میشه اصلا جوادم تمام کاراش میکنه مژگان که میاد برای دفن مادرش بره باهاس