2777
2789
عنوان

ی وسیله به کسی دادم هر چی میگم نمیاره پس بده

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كاپشن سرخابى شايد الان بگى ارزش نداشت ولى يكبار پوشيده بودم برادرزاده ام اون موقع خيلى چاق بود ازم خ ...

ببین حتی اگه یک خودکار یا مداد هم باشه باید پس بدن کاپشن که جای خود داره! مردم چقدر عجیبن. خانمایی مثل شما واقعا قابل تحسین هستن که از حقشون نمیگذرن

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

40 ساله استروم نمیشه دعوا کنم

پاشو برو جلو در خونشون بست بشین .گفت الان دستم نیست بگو پس منتظر شماست بابت دزدی باش 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

فردا برو احتمالا بلايى سر لپ تاپ اومده

آره منم همین فکر می کنم

می خواد زمان بخره

چی کار کنم؟

وسیله ی دستم بود 

من معلم زبانم باهاش کلاس انلاین داشتم

خالا باید با گوشی برم سر کلاس

ببین حتی اگه یک خودکار یا مداد هم باشه باید پس بدن کاپشن که جای خود داره! مردم چقدر عجیبن. خانمایی م ...

برادرزاده ام اون موقع ١٢٠ كيلو بود عمل كرد شد ٦٠ كيلو اگر ميديدى وقتى اونو پوشيد چقدر خوشحال بود 😍

چند وقته دادی ؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

گفتمهربار می گه فردا نیستماین موقع نیستماون موقع نیستمهماهنگ کن بیامی گم کی هستیمی گه خبر می دمدارم ...

اگه شماره مادر یا پدرشو داری زنگ بزن به اونا بگو. من به‌جای شما اعصابم خورد شد

برادرزاده ام اون موقع ١٢٠ كيلو بود عمل كرد شد ٦٠ كيلو اگر ميديدى وقتى اونو پوشيد چقدر خوشحال بود 😍

عزیزم. حق داشته خوشحال باشه. تنش سلامت خدا عمه‌جون‌ِشو براش حفظ کنه

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

دوست خانوادگی

برو جلوی خونش با پدر یا مادرت .و وقتی می‌دونی خونه نیست برو از مادرش بگیر البته اگر مجرده