2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سفید بنظرم خوشگلتره .سلیقه س

من سفیدم ولی خواهرم سبزس همه میگن زیباتره

سفید بی روحع

الان همه جای دنیا آفتاب میگیرن

غمِ دل با تو نگویم که نداری غمِ دل با کسی حال توان گفت که حالی دارد 

متانت و اعتماد به نفس..من دخترایی رو دیدم که چهرشون معمولی بوده اما این دو مورد اونارو خیلی خاص کرده...

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

دقیقا،پوست سفید و تمیز خیلی تاثیرداره🥲من رنگ پوستم سبزست میگم ایکاش سفید بودم چون احساس میکنم همینکه سفید باشی هم باعث میشه تمیز به نظر بیای درنتیجه خوشگلتری،بعدم جزئیات صورت خیلی مهمه که مرتب باشه ابروها مرتب دندونا خوب و مرتب

درجستجوی‌عدالت...

دقیقا،پوست سفید و تمیز خیلی تاثیرداره🥲من رنگ پوستم سبزست میگم ایکاش سفید بودم چون احساس میکنم همینک ...

عزیزم من سفیدم ولی سلیقه خیلیا نبودم خدایی

غمِ دل با تو نگویم که نداری غمِ دل با کسی حال توان گفت که حالی دارد 

من سفیدم مثل سفید برفی،ابروهام قهوه ای روشن همه فکر میکنن رنگه ولی رنگ ابروی خودمه،بینی کوچیک دارم،چشمای عسلی رنگ و لب و دهن معمولی.به نظرتون قشنگه این ترکیب؟

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله