2777
2789
عنوان

هیچوقت هیچوقت 😕

123 بازدید | 12 پست

آدم حسودی نبودم من ۱۵ سالمه 

بخاطر دلایل مالی آیفون ۱۳ نرمال داشتم فروخ

تیم  ۱۲ دست دو گرفتم شاید از شرایط ناراحت باشم اما خدا بزرگه نوه عموم خیلی یا من اوکیه اونم همسن منه تقریبا چند هفته پیش آیفون ۱۳ پرومکس گرفته یادمه من داشتم خیلی دلش میخاست و آیفون دوست داره خیلی ساله 

بهش تبریک گفتم همون روز فردا هم میخام بره خونشون یه قاب گوشی به سلیقه خودم ۷۰۰ توم.نی گرفتم هدیه براش ببرم بنظرتون کار خوبیه یا نه؟ ✨😊

«من کلن معتقدم خدا خیلی بزرگه و ما باید مهربونی رو ازش یاد بگیریم»

اره خوبه افرین

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکنیننن.نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دغدغه ی نسل جدیدوووو

دغدغه زیاد دیشب و امروز از بی پولی داشتم گریه میکردم که چیکار کنیم دیروزم میخاستم یه کلاسی برم برای کسب درآمد که بودجم نرسید و خورد تو ذوقم اما من در بدترین شرایطم دوست دارم بقیه رو خوشحال کنم چون باعث میشه خودمم خوشحال بشم

همیناکه تعریف کردی۶ هیچ ازهم سن وسالات جلویی دخترم🙂

چی بگم شاید واسه اینه که زود بزرگ شدم یادمه ۱۱ سالم بود مامانم فوت شد دنیا برام عوض شد من شدم مادر و دختر در دو نقش برای خودم وقتی سعی کنی خودت یاد بگیری اشتباه نکنی یاد بگیری زندگی کردنو از تجربه از سنت بیشتر میشی 

خودم دو روزه حالم خوب نیست واسه مساعل مالیمون اما بازم مهربون بودن رو یادم نرفته💔🙂

چی بگم شاید واسه اینه که زود بزرگ شدم یادمه ۱۱ سالم بود مامانم فوت شد دنیا برام عوض شد من شدم مادر و ...

روح مادرعزیزت شاد درکت میکنم ولی بازم خداروشکرکن خیلیا هستن اوضاشون خیلی خرابه حتی ارزوی گوشی ساده دارن

منو تو هم سن اسی بودبم دغدغه خودمون و داشتیم

دغدغه هام خیلی بزرگترن در حدی که میتونم با یه آدم ۵۰ ساله بشینم همدردی کنم اما مهربون بودن به سن نیست چون من همیشه محتاتم دل کسی نشکنه به کسی بر نخوره و بقیه رو خوشحال کنم هرچند که بشم دلقک دوست دارم کاریو کنم که براش آفریده شدم دو روزه خودم دارم واسه بی پولی گریه میکنم اما وقتی از در خونه میرم بیرون مشکلات رو همونجا رها میکنم

روح مادرعزیزت شاد درکت میکنم ولی بازم خداروشکرکن خیلیا هستن اوضاشون خیلی خرابه حتی ارزوی گوشی ساده د ...

میدونم از خدا میخام همشون به مراد دلشون برسن

من مادرم یادم داد اول برای مریض های روی تخت بیمارستان دعا کنم بعد خاسته های خودم