2777
2789
عنوان

اومدن خونمون نرفتم ببینمش

309 بازدید | 19 پست

من ی خواهردارم وقتی توخونه بود محل سگ بهم نمیداد باهام حرف نمیزد انگار دشمن هم بودیم بادوس پسرش فرار کرد رفت روز عقدش به مامانم گفت کسی رو نیار عقدم فقط خودت و داداشم بیایین منظورش من بودم الان اومدن خونمون منم تواتاقم نرفتم ببینمشون ازمن ۱۰سال کوچکتره ۱۹سالشه الان فک میکنن حسودی میکنم اون روز که گفت کسی رونیار واسه عقدم خیلی دلم شکست 

کار خوبی کردی عزیزم🫠💜

اگه حرفم باب میلت نبود ریپ نزن! حوصله بحث ندارم تاپیکا قبلی مال من نبوده، این حساب تازه گرفتم 😁💕🤌🏻و خدایی که برای خندادن گل اسمان را می گریاند،🦋💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از چند روز میخوای ببینیش؟؟ باهم حرف هم میزنید پیامی چیزی ؟؟ مگه میشه 😐😐

کلا توخونه هم باهم حرف نمیزدیم بهم اهمیت نمیداد چن بار ازوسایلاش استفاده کردم اونقدر بهم فحش داد ۲۰روزه رفته بود امروز اومدن خونمون 

چه با خفت عقد کرده 

فرار چیه اه اه 

مگه عهد بوقه ک فرار میکنن 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
کلا توخونه هم باهم حرف نمیزدیم بهم اهمیت نمیداد چن بار ازوسایلاش استفاده کردم اونقدر بهم فحش داد ۲۰ر ...

اصلا بیرون نیا وا من آرزومه خواهر داشته باشم 🥹هووف خدا به کیا خواهر میده ناراحت نباش عزیزم 

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84

اصلا بیرون نیا وا من آرزومه خواهر داشته باشم 🥹هووف خدا به کیا خواهر میده ناراحت نباش عزیزم

خواهرنیست یه پا دشمن بود برام مامانم بگه چرا نیومدی چی بگم بنظرت