2777
2789
عنوان

دکتر یا آشنای دکتر داریم اینجا ❓

83 بازدید | 12 پست

به نظرتون آدمی که روزی حداقل ۹ ساعت میخوابه 

عادت به سختی نداره 

فیلم و سریال دیدن هم عادتشه و نمیتونه ترک کنه 

در کل آدم خسته و بی حالی هست 

میتونه تو رشته ی پزشکی دووم بیاره ؟ 

صادقانه بگید پزشکی واقعا سخته یا اغراق میکنن میگن درسای پزشکی خیلی سخته و خیلیا نمیکشن ؟ راستشو بگید 

به عدالت معتقدم نه مساوات ؛ عدالت عمیق و‌ منطقی اما مساوات سطحی و احساسی هست !

یعنی رتبت می خوره بهش؟ 

به نظرم معروف ترین ویژگی پزشکی شیفتاشه

شاید همه از سنگینی درسا خبر نداشته باشن ولی اکثرا می دونن شیفتای سختی دارن 

نزدیکم پزشک ندارم دندون پزشک دارم که از نظر تحصیلی خیلی سختی نکشید ولی از نظر شغلی سختی زیاد میکشه

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم 🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دوست دارم بدونم چجوری پزشکی قبول شده؟؟😂قنمون درده و پزشکی قبول نیوبیم

پزشکی روزانه قبول نمیشه 

رتبش فقط به تعهدی میخوره 

یعنی رتبت می خوره بهش؟ به نظرم معروف ترین ویژگی پزشکی شیفتاشهشاید همه از سنگینی درسا خبر نداشته باشن ...

رتبش فقط به پزشکی تعهدی میخوره خیلی درس خون نیست موقع کنکورهم مرتب و منظم درس نمیخوند 

پزشکی روزانه قبول نمیشه رتبش فقط به تعهدی میخوره

ببین تعهدی سمه خالصه 

درموردش خیلی تحقیق کن 

بری دیگه جای برگشت نیست 

کل جونیت میره 

افکار جهان سومی رو بذار کنار که اره دکتر بشم نمی دونم پز بدم فلان

بحث عمر و جونیت هست

تحقیق زیاد بکن

ببین تعهدی سمه خالصه درموردش خیلی تحقیق کن بری دیگه جای برگشت نیست کل جونیت میره افکار جهان سومی رو ...

خیلیا میگن با همین رتبه فیزیوتراپی روزانه بره بهتره و زودتر به درامد میرسه و بیشتر موفق میشه 

ولی خودش هنوز شک داره از طرفی آدم سختی کشیدن نیست از طرفی هم کلاس و پرستیژ پزشکی رو دوست داره 

خیلیا میگن با همین رتبه فیزیوتراپی روزانه بره بهتره و زودتر به درامد میرسه و بیشتر موفق میشه ولی خود ...

می فهمم چی میگی

چون خودمم تو همین جامعم 

می دونم یه سریا فکر می کنن پزشکی نخونن چیز مهمی رو از دست دادن جایگاهشون میاد پایین 

امیدوارم تصمیم درست رو بگیره 

فیزیو آینده داره 

الانم که خیلی ترند شده نسبت به قبل جایگاهش بالا تر رفته

به نظرم با پزشکی تعهدی عملا و رسما خودشو بدبخت میکنه.

ببین منم تقریبا مثل توعم، و دندونو انتخاب کردم که راحت تر باشه درسام. و روزی قشنگ هزار مرتبه خداروشکر میکنم که نرفتم پزشکی.

حالا شما میخوای نه تنها بری پزشکی، بلکه بری پزشکی تعهدی که اصلا به روحیاتت نمیخوره. اون پرستیژش نهایتا تا یکی دو سال بتونه سر پا نگهت داره، بعدش زمین میزنتت.

به نظرم با پزشکی تعهدی عملا و رسما خودشو بدبخت میکنه.ببین منم تقریبا مثل توعم، و دندونو انتخاب کردم ...

خودمو نمیگم خواهرمو میگم 

بین  فیزیوتراپی روزانه و پزشکی تعهدی مونده و از همه داریم براش پرس ‌و جو میکنیم که ببینیم کدوم بهتره 

به نظر خودم اگه درست حسابی درس میخوند میتونست رتبه بهتری بیاره دندون پزشکی بهترین رشته هست کاش دندون قبول میشد 

خودمو نمیگم خواهرمو میگم بین فیزیوتراپی روزانه و پزشکی تعهدی مونده و از همه داریم براش پرس ‌و جو می ...

من اگه خواهر خودم بود بین این دوتا ترغیبش میکردم به فیزیوتراپی. به نظرم خیلی آینده دار تر از پزشکی تعهدیه.

خیلیا میگن با همین رتبه فیزیوتراپی روزانه بره بهتره و زودتر به درامد میرسه و بیشتر موفق میشه ولی خود ...

من پزشکم

اصلا مناسبش یست

تعهدی هم مفت گرونه 

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏