2777
2789

عقدم

مادرشوهرم رفته ی شهر دیگه خواهرش تصادف کرده توقع داره که برم برا پدر شوهرم و شوهرم غذا بپزم یا دعوتشون کنم اینجا. اخه نمیشه همیشه دعوتشون کنم ک شاید پدر مادرم بدشون میاد. هرروزم نمتونم برم غذا بپزم ک فوقش دو سه بار کسیم اینجا ندارن جز فامیلا دور بچه هاش اینجا نیستن. بنظرتون توقعش بجاس یا ن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی ببر

میتونن سفارش بدن

یا دوتا غذای ساده بلد نیستن بپزن دونفر ادم

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

کاملا کاملا بیجاست توقعش

دو تا مرد بالغن، بچه پنج ساله نیستن که تر و خشک کردن بخوان

اگه توان سبر کردن شکمشون رو ندارن میتونن یا از بیرون سفارش بدن یا خود مادرشوهرت که انقدر بدعادتشون کرده قبل رفتن زحمت میکشید دو سه مدل خورشت درست میکرد و میذاشت توی فریزر که مجبور نشن به خانواده عروس زحمت بدن

واقعا یه چیزهایی اینجا میشنوم که باورش سخته برام

وقتی عقد کردی یعنی ازدواج کردی.

خب چه اشکالی داره،چند روزه برو غذا بپز 

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩