2777
2789

ببخشید ی سوال درباره ترمیم داشتم 

فرضا یکی امسال ترازش شده 8700 برای معدل 

میشه سال بعد کلا 12 ام رو ترمیم نزنه؟

سال بعد همین تراز براش لحاظ میشه یا ممکنه کمتر بشه؟ 

یا اینکه شرکت تو ترمیم 12 ام سال 405 اجباریه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن اجباریه

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

واقعا پس باید تراز برای امتحانات نهایی همون سال باشه درسته؟ مثلا کنکوری405 نهایی 405 رو هم باید بده ...

اره یازدهمم قبول نیست باید بدیم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

آرهمن ۹۳۵۰ شدم امسال پزشکی شهرای کوچک میارم

تراز نهاییت بود این؟ 

مثلااا یکی کنکورش بشه 10 هزار یازدهمم ک سال بعد هس 20 درصد اونم بشه ترازش مثلا 9 هزارو خورده ی جورایی تراز کل میشه 9100 این کمه برا پزشکی روزانه؟ 

تراز نهاییت بود این؟ مثلااا یکی کنکورش بشه 10 هزار یازدهمم ک سال بعد هس 20 درصد اونم بشه ترازش مثلا ...

آره تقریبا کمه

تراز نهاییم این بود 

تراز کلم شد ۹۰۵۳

رتبه ۳۷۰۰ منطقه یک

کاربری دست دو نفر هستش:)🤍