بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بخدا اینقدر بدممیاد بعضیا تو پریودی حموم نمیرنبارها دیدمطرف حموم نرفته ادعا تمیزیشم میشه بو گندم م ...
خیلی بده خدایی اونجوری اتفاقا بدتر باعث عفونت میشه بنظرم با اون خون و پد بهداشتی که همش لایپا ادمه.. من ک تو پریودم همیشه مثل روزای عادی میرم حمام تازه حمامم طولانیه نبم ساعت داخلم هیچ مشکلی ام پیش نمیاد
تنبلی تخمدان داری ورزش کن برو باشگاه ثبت نام کن، بعد حمام که خونریزی و قطع نمیکنه اخه نمیشه تو این ...
تو خونه هم آدم حوصلش نمیشه اولش انگیزه داری ولی بعد دیگه نمیتونی من خودم انجام دادم دیگه بعد ۲ ماه هی یه روز انجام میدادم ۴ روز نمیدادم باشگاه خیلی بهتره دکتر هم گفت برو باشگاه به بابام گفتم انگار نه انگار
۱۷ سالمه به فکر بودم گفتم برم یه خیاطی یا آرایشگری یاد بگیرم ولی اصلا اهمیت نمیده خب پول از کجا بیار ...
ارایشگاه مثلا برو دستیار کراتین یا دستیار رنگ به شرط اموزش.. مخصوصا دم عید شلوغ بشه بعضیا قبول میکنن پول نده کمکشون کن کار یاد بگیر حقوقم نگیر تا بعدا پول دستت اومد وسیله هاش بگیر خودت کار کن.. یا برو تو ارایشگاه منشی شو مثلا فعلا تا درست و بخونی