2777
2789
عنوان

رفتم دوش گرفتم پریودم قطع شد چبکار کنممم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 43 پست
طبیعیه اصلاتو پریودی حموم رفتن مشکلی نداره چون اب که تو رحم نمیره ایستاده هم حموم میکنی این استرسی ک ...

طبیعی نیست

توی دوران پریودی مخصوصا روز اول اصلا نباید حمام بری

مگر اینکه دیگه خیلی مجبور باشی فقط یه دوش سرپایی

من خودم اینجوری نیستم که قطع بشه ولی دکتر بهم گفت باعث عفونت میشه

ولی زنداییم موقع پریودی می‌ره حموم قطع میشه پریودیش

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنبلی تخمدان داری ورزش کن برو باشگاه ثبت نام کن، بعد حمام که خونریزی‌ و قطع نمیکنه اخه نمیشه تو این ...

بخدا اینقدر بدم‌میاد بعضیا تو پریودی حموم نمیرن

بارها دیدم‌طرف حموم نرفته ادعا تمیزیشم میشه بو گندم میداد تا روز هفتم حموم نمیرفت که یهو طوریش نشه

هی میگن حموم نرید اخه ادم‌ایستاده حموم میکنه مگه دوش حموم رو میکنی تو رحم‌که حموم نمیرن 

بخدا اینقدر بدم‌میاد بعضیا تو پریودی حموم نمیرنبارها دیدم‌طرف حموم نرفته ادعا تمیزیشم میشه بو گندم م ...

خیلی بده خدایی اونجوری اتفاقا بدتر باعث عفونت میشه بنظرم با اون خون و پد بهداشتی که همش لای‌پا ادمه.. من ک تو پریودم همیشه مثل روزای عادی میرم حمام تازه حمامم طولانیه نبم ساعت داخلم هیچ مشکلی ام پیش نمیاد

خیلی بده خدایی اونجوری اتفاقا بدتر باعث عفونت میشه بنظرم با اون خون و پد بهداشتی که همش لای‌پا ادمه. ...

من خودمم میرم‌حموم 

سعی میکنم زیاد زیر اب نباشم ولی میرم حموم رو 

چون بو گند ادم میگیره😐

حالا ادم‌مجرده میگی تا سه روز حموم نمیری نزدیک کسی هم نمیشی بعد ازدواج میخوان چیکار کنن جلو شوهر 

تنبلی تخمدان داری ورزش کن برو باشگاه ثبت نام کن، بعد حمام که خونریزی‌ و قطع نمیکنه اخه نمیشه تو این ...

آره دارم اتفاقا تازه دکتر بودم و بهم گفت شدیده ولی بابام دلش نمیاد پول به باشگاه من بده ...

تو خونه هم آدم حوصلش نمیشه اولش انگیزه داری ولی بعد دیگه نمیتونی من خودم انجام دادم دیگه بعد ۲ ماه هی یه روز انجام میدادم ۴ روز نمیدادم باشگاه خیلی بهتره دکتر هم گفت برو باشگاه به بابام گفتم انگار نه انگار

منم همینطورم میرم حمام تاچندساعتی کمتر میشه روز بعد دوباره اوکی میشه نگرانی نکن واره دمنوش بخور

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
چندسالته؟ نمیتونی خودت بری سرکار؟ حداقل خرج خودت در بیاد

۱۷ سالمه به فکر بودم گفتم برم یه خیاطی یا آرایشگری یاد بگیرم ولی اصلا اهمیت نمیده خب پول از کجا بیارم یاد بگیرم کارای دیگه رو هم اجازه نمیده 

۱۷ سالمه به فکر بودم گفتم برم یه خیاطی یا آرایشگری یاد بگیرم ولی اصلا اهمیت نمیده خب پول از کجا بیار ...

ارایشگاه مثلا برو دستیار کراتین یا دستیار رنگ به شرط اموزش.. مخصوصا دم عید شلوغ بشه بعضیا قبول میکنن پول نده کمکشون کن کار یاد بگیر حقوقم نگیر تا بعدا پول دستت اومد وسیله هاش بگیر خودت کار کن.. یا برو تو ارایشگاه منشی شو مثلا فعلا تا درست و بخونی