2777
2789

امروز رفتم بیرون براشون کلی خوراکی خریدم اومدم خونه بستنی خوردیم بعد من رفتم دراز بکشم شروع کردن به پرت کردن اسباب بازی هاشون و دمپایی و به هم کوبیدن در کمد منم زدمشون و دعواشون کردم،گفتم دیگه مادرتون نیستم و آخرین باریه چیزی براتون میخرم ،برا خودم هیچی نمیخام فقط همیشه برا شما ولی اینجوری مزد دست منو میدید

بعد باهاشون قهر کردم

الان گفتم برید پشت در بشینید

دلم گرفته خیلی اذیت میکنن خیلی خسته م خیلی داغونم 

هر چی بزرگتر میشن بدتر میشن،پسرم از دخترم بدتر اون همه چی رو یاد خواهرش میده،پسرم ۱۰ ساله دخترم ۶ سال

بابا دلتنگتم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم زدیشون

هم گفتی دیگه مادرتون نیستم

هم منت میزاری

هم فرستادیشون پشت در

واقعا خسته نباشی 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

چقدر کم حوصله 😕، روی خودت کار کن اونا درست نمی شن چون بچه ان و کارشون همینه و ایجور بزرگ میشن اما تو نابود میشی ااا

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

منو خواهرم از ۱۵-۱۶سالگی درست شدیم قبلش مدام دعوا داشتیم

البته کاری به مامانم نداشتیم خودمون موکشی میکردیم

زیاد حساس نشو

مامانم الان میگه دلم برای اون روزاتون تنگ شده سعی کن بیخیال طی کنی

مادری تون مگه تاریخ انقضا داره که گفتی از این به بعد مادرتون نیستم؟

مشخصه که توی ارتباط گیری باهاشون مشکل دارید از در محبت وارد شو مامان خانم

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

هر چقدر از قدر نشناس بودن بچه ها بگم کم گفتم

چقدررررررر درکت میکنم 

برای پسرم دنیا رو بخری بازم اذیت میکنه بازم گریه میکنه بازم وسایل پرت میکنه بازم جیغ میزنه بازم چیز جدید میخواد توقعاتش خیلی بالاست اصلا قانع نمیشه 

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

خوب طبیعیه چون بچه ان😕😐

میدونم ولی منم آدمم خسته میشم،تا یه جایی میکشم،اصلا آروم نمیشن،دیشب به حدی اذیتم کردن که ۱ساعت رفتم داخل ماشین تا اعصابم آروم بشه

بابا دلتنگتم....

من شما رو کاملا درک میکنم .

بچه های من یکسره (بدون اغراق میگم) از سر میز صبحانه تا شب تو رختخواب .سر همهههههه چی دعوا میکنن .بزن بزن .داد .جیغ فریاد .تمومم نمیکنن ‌

من یک لحظه آرامش ندارم .باورت نمیشه ببخشید ولی یه دستشویی نمیتونم برم .تا میرم صداشون میاد که داد و فریاد و کتک و وسیله پرت میکنن میشکنن .

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

منو خواهرم از ۱۵-۱۶سالگی درست شدیم قبلش مدام دعوا داشتیمالبته کاری به مامانم نداشتیم خودمون موکشی می ...

اینا یا با هم دعوا میگنن یا دو تاشون با من دعوا میکنن و وسیله پرت میکنن،هر کاری میکنم بدتر میشن

بابا دلتنگتم....

تنبیه بدنی،گفتن این جمله که مامانتون نیستم، منت گذاشتن اینکه براتون همه چیز خریدم اما شما لایق نیستید، قهر کردید، دوست من اشتباهات شما می‌تونه در کودکانتان طرحواره هایی ایجاد کنه که در بزرگسالی درمانشون غیرممکن خواهد بود، کودکان شما کارهای طبیعی انجام دادند اما اشتباهات شما قابل توجیه نیست، خستگیتونو می فهمم اما کودکان از ما می آموزند چطور عصبانیتشونو کنترل کنند...مطمئنم چند ماه دیگه تاپیک می زنید کودکم پرخاشگری می کنه...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!