2777
2789
عنوان

این دخترای حسود واقعاااا چندشن😐

372 بازدید | 60 پست

خطاب به خانومای حسود بخدا یه سیبیل خوشگل(شوهر /دوست پسر جذاب ) چیزی نیس به هم جنس خودتون حسادت کنید خودتون انقد ذلیل میکنید خودتون می‌کشید 😂🤣🤣

اگر آدم بودین حداقل به علم و دانش و مهارت و دستاورد حسودی میکردین ن سیبیل خوشگل 

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣

مینیمالیسم🦋غروب، زیباترین پایان ارغوانی روز است 💜✨🌅ا🫶🏻تنها.. معیار درونی ام باورم به خویش است✨🌙آهسته و پیوسته رو همچون خورشید"همچون ماه"🎆🌚🌞🌙💫سلامت روانت از روابط خونی مهم تره🌬🌠🌸

افرین 

موافقم 

دیگه پول شوهر هم نه سیبیل شوهر یا حتی دوست پسر!! مسخرس حسادت کردن به همچین چیزی

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بعضی هاشونم چون براشون شوهر گیر نمیان الکی میخوان زندگی دوستشونو خراب کنن از حسودی میشع تاپیک آخرم ر ...

کاش نگران نباشن بدونن بلخره یه .... گیر اونام میاد 

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

من نفهمیدم مگه سیبیل حسادت داره؟یک سال شیو نکنن خودشون هم میتونن داشته باشن دیگهوالا:)

🤣🤣🤣🤣🤣👏👏

دقیقا

ببخشید،یه سوال داشتم چطوری متنی که مینویسین رنگیه میخام امضام رنگی باشه میشه بگید

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

بعضی هاشونم چون براشون شوهر گیر نمیان الکی میخوان زندگی دوستشونو خراب کنن از حسودی میشع تاپیک آخرم ر ...

وای که این آدما چقدر خطرناکن

ممکنه با یه نفر ۱۰ سال دوست صمیمی باشی و اصلا فک نکنی این مدلی باشه ولی یهو از پشت بهت خنجر بزنه، از بس دو رو هستن

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

افرین موافقم دیگه پول شوهر هم نه سیبیل شوهر یا حتی دوست پسر!! مسخرس حسادت کردن به همچین چیزی

کافیه مرده خوشگل و جذاب باشه دیگه پولدار و خوش اخلاقم باشه اینا جر میخورن