2777
2789

زنگ زدم به مشاوره ۱۴۸۰ تا مشکلمو گفتم قطع کرد 🥲

انگار مشکلت فقط باید خودکشی یا طلاق باشه تا جوابتو بدن.

پس من با کی حرف بزنم. دردمو به کی بگم 🤦🏻‍♀️

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکلت چیه

با مامانم مشکل دارم. البته اونم با من مشکل داره. همش بهم گیر میده تو کارام دخالت می‌کنه. انگار نه انگار من دیگه ۲۱ سالمه و دانشجوام. مثلاً شبا ده بار میاد دم در اتاقم وایمیسته میگه بگیر بخواب چرا بیداری. میگه تا تو بیدار باشی منم خوابم نمی‌بره 🤦🏻‍♀️ اینجوری بهم حس گناه و عذاب وجدان میده

یا اینکه همش بهم زخم زبون میزنه که تو چرا فرهنگیان قبول نشدی؟ چرا رشته‌ی خوب قبول نشدی؟ 

وقتی میگم من دوران کنکورم افسردگی داشتم پوزخند میزنه بهم. انگار یادش رفته من چه روزایی رو گذروندم.

نمونه کوچیک دخالتاش دیروز یه میسلار واتر خریدم میگه چرا پول میدی به این آت آشغالا مثل من با آب خالی بشور🤦🏻‍♀️

با مامانم مشکل دارم. البته اونم با من مشکل داره. همش بهم گیر میده تو کارام دخالت می‌کنه. انگار نه ان ...

مادر دخالتگر حرفاشو اهمیت نده جوابشو نده کم کم بیخیال میشه خودتو بزن به کرگوشی خودتو بگیر 

مادر دخالتگر حرفاشو اهمیت نده جوابشو نده کم کم بیخیال میشه خودتو بزن به کرگوشی خودتو بگیر

هم دخالتگر هم کنترلگر 

دیگه خسته شدم دیشب از دستش یه عالمه گریه کردم صبح بیدار شدم دیدم صورتم پف کرده شبیه قوزمیت شدم. هنوزم چشام پف داره و تار می‌بینه 

هر چی سعی می‌کنم جوابشو ندم باهاش حرف نزنم فایده نداره بازم میره رو مخم 

هم دخالتگر هم کنترلگر دیگه خسته شدم دیشب از دستش یه عالمه گریه کردم صبح بیدار شدم دیدم صورتم پف کرده ...

وقتی خودتو بگیری عادت میکنه من الان اصلا با مامانم حرف نمیزنم دیگ چیزی نمیگ

وقتی خودتو بگیری عادت میکنه من الان اصلا با مامانم حرف نمیزنم دیگ چیزی نمیگ

آخه تمام مدتم قهر باشیم خونه میشه جهنم

من جز مامانم کسی نیس که در طول روز باهاش حرف بزنم 🥲💔