2777
2789
عنوان

موهای زائد دور سینه

59554 بازدید | 54 پست

سلام به خانم های محترم. من حدودا هفت ساله با این موهای دور سینه درگیرم. اول با قیچی و بهد هم با موچین سعی کردم از بین ببرمشون ولی موچین واقعا باعث بیشتر شدنش شد. لیزرشون کردم ۱۲ جلسه. ولی هیچ تأثیری نداشت. الانم خیلی ناراحتم و اصلا دوست ندارم باردار شم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو هورموناتو چک کنم خانم« تازه وارد. 

تنها کمک میتونم بگم تقریبا هرروز دم کرده نعنا بخور در حد یه نیم استکان بعد از مدتی هورمونهای مردانه کمتر میشه. رازیانه هم در تنظیم هورمونهای زنانه خیلی خوبه.

😈😇
من که با موچین میکنم ولی بیشتر نشدن

تاپیک مشکوکه برام فقط باموچین نکنید خییلی ضرر داره باعث کیست واینا میشه

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

ممکنه هورمونی باشه با آزمایش مشخص میشه شاید با قرص خوب شی موهای زائد الان معضله اکثر خانماس

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر                 یادگاری که در این گنبد دوار بماند