2777
2789
عنوان

چطوری عشقمو بهش ثابت کنم؟؟؟

16052 بازدید | 75 پست

من ۱ساله که عاشق فامیلمونم وقتی میبینمش از خود بیخود میشم اما حدودا دو سه ماه پیش بود که گفتن میخواد بره خواستگاری منم از روی لج و لجبازی مثلا خواستم تلافی کنم وانمود کردم عاشق پسر خالشم اما حتی خواستگاریش هم بهم خورد و الان اون مطمئن بود که من عاشق یه نفر دیگه ام حتی دوباری باهم چت کردیم وبهم گفت هرکاری داری روی من حساب کن و بهم بگو   یا مثلا یبار ازم پرسید   عاشق شدی ...    اما از شانس بده من دختر خالم بهم نارو زد اون به عشقم پیامک داد و گفت من عاشق پسر خالشم   و الان هم بطور ناشناس باهاش ارتباط داره وبهش علاقه داره اما۱۰۰درصد عشقه من به دختر خالم بی حسه حالا اون فکر میکنه من دارم با اون چت میکنم        اما یک بار که چتاشونو خوندم   گفته بود تو مهدیه ای   اونم گفته بود نه  بعد توی چت های بعدی که دختره اسم منو اورد گفت گیر دادی به مهدیه هاو...

بنظرتون من چطور بهش عشقمو ثابت کنم ؟؟؟؟ 

درضمن مشکلم اینه دانشگاه میره و من حداقل۴ماه یکبار میبینمش

ودرکل همه چیش خوبه اما غیرتیه

تعداد رای : 9
نظرسنجی
براش پیامک ارسال کنم؟؟؟
7
77%
منتظر بمونم تا متوجه علاقه ی من بشه؟؟؟
2
22%

شاید فردایی بود و عشقی نبود 

خیلی نامحسوس بگو قلبم کلا خالیه از احساس ب پسرها اما تو برام یه جورایی یه حس  جدیدی

ولی اعتراف کامل ب عشق نکن

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش پیام بده. یه موقع فرصت از دستت میره پشیمون میشی ها. دیگه هم از رو لجباز همچین کاری نکن دختر خوب. ...

مشکله من اینجاست که غیرتیه و واقعا هم برای ازدواج میخوامش نه برای دوستی

بنظرت کار درستیه؟

اگه میدونی حست درسته و انتخابت عاقلانه هست یک اقدامی بکن. نذار بعدا حسرت بخوری که کاشکی یک کاری می ک ...

خب منم نمیدونم چه کاری انجام بدم که مطمئن بشه عاشقشم

مشکله من اینجاست که غیرتیه و واقعا هم برای ازدواج میخوامش نه برای دوستی بنظرت کار درستیه؟

خودتو کوچک نکن.

پسرا تا بفهمن دختری بهشون حس داره پررو و غوز میشن. فرداهم که ازدواج کنی باهاش میگه تو اومدی دنبال من.. هیچ نوعی ابراز نکن.

من فقط به یکی علاقمو مستقیم گفتم اونم چون انگار به دلم افتاده بود تا قیامت نمیبینمش!😩 بعدش بدبخت مرد.

😈😇
مشکله من اینجاست که غیرتیه و واقعا هم برای ازدواج میخوامش نه برای دوستی بنظرت کار درستیه؟

چه جوری غیرتیه؟ ببین با خواهراش یا نزدیکان چه طور رفتار میکنه اگه برات سخته تحملش بیشتر فکر کن. 

من اگه جای شما بودم حتما بهش پیام میدادم حرف میزدم یا دوطرفه بود دیگه اونم میومد جلو یا اگه هم یه طرفه بود دیگه از این دودلی درمیومدم تکلیفم روشن بود

آخرش با این حجم تاپیک های دروغ و سرکاری شما مجبور میشم عینک ته استکانی بزنم😂😂