2821
2789
بین دبیرها از یحیوی بیشتر خوشم اومد... سالیانه اش رو میبینم اما سرعتش رو زیاد میکنم تایمش کمتر میشه ...

اگر میبینی کامل ببین

ببین کدوم دوره کوتاه ترع همون ببین

برسی مرور کنی

من امسال میرم یازذهم الان فیلم این استادو ببینم برای یازذهم یا برای دهم؟ دهم هیچی نخوندم

تعداد کلاس های پایه رو نمیدونم،اگر که زیاد نیست دهم رو ببین تو مدارس هم یازدهم! 

اگر دهمت ضعیفه کلاس نهایی رو ببین در حد مدرسه و نهایی دهم رو یاد بگیر تو سال تحصیلی جدید یازدهمش رو ببین 

به امید روزی که با دستانم معجزه را به دیگران هدیه دهم🤍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۶۷۰۰واقعا موندم چه کنم

انتخاب رشته کن به نظرم، پزشکی بوشهر و بندر و از اینطور جاها بزن احتمال زیاد میاری، فیزیو و بینایی سنجی و اینا رو هم بزن! البته من واسه خودم این شهرا نسبتا بهترن ولی حتما واسه شما هم هست دانشگاه هایی که رتبه های بالاتری بگیرن و نزدیک باشن 

به امید روزی که با دستانم معجزه را به دیگران هدیه دهم🤍

اره انتخاب رشته که میکنم

آقا یه سوال از براتی راضی بودی برای یازدهم؟ من دوازدهمو دو فصل  دیدم باهاش فهمیدم ولی خب بعضی جاهارو خوب جا نمینداخت میخواستم بدونم یازدهم رو چطور درس میده ببینمش یا نه