2777
2789
عنوان

قسمتون میدم برید حمووووم برید حموم جون پدرت جون مادرت برو حموم

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 36 پست
فقط بخش اول پیامت وایی

😂😂😂😂😂جالبه میگف بدم میاد بشورم چهار ماهی موقع پریودی میپوشم بعد میندازم بیرون

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

گاهی طرف حموم میره ولی بیرون کارش اینقدر طول دار شده یا بدنش طوری هست ک بازم بو میگیره

من تو حاملگی روزی دوبار حموم میکردم مدامممم حس میکردم بو میدم و واقعا هم میدادم بااینکه اسپری و.. هم.میزدم اسپری و عطر نمیتونه بوی عرق پوشش بده فقط بوی عرق قاطی با اسپری میدی همین...

پس الکی دیگران فحش ندین شاید یه عده اینجوری باشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان حتی اگه پول هم ندارین یه دونه پودر بچه بگیرید یکم زیر بغلاتون بزنین.خمیر دندون هم ایرانی بخیرید و اندازه یه نخود بذارید روی مسواک خمیر دندونه چندین ماه می مونه.صابون ارزون هم هست که نخواین شامپو بدن گرون قیمت بخرید.یه روز در میون هم برید حمام که اب زیاد مصرف نکنید اومدین بیرون هم همون پودر بچه رو بزنید زیر بغلتون.تو رو خدا لباس زیراتون رو هم لااقل دو روز یکبار عوض کنید.اصلا وقتتونو نمی گیرن این کارا.

خیلیا حموم میرن اما لباس نمیشورن دوباره میپوشن 

خواهشا اونارم بشورید اه

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

این قصه ی حموم نکردن تو پریودی اینجا خیلی کش دار تر از یک نفره80 درصد معتقدن زمان پریود نباید برم حم ...

من فقط دو روز اول نمیرم اونم اگه قبلش رفته باشم 

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

گاهی طرف حموم میره ولی بیرون کارش اینقدر طول دار شده یا بدنش طوری هست ک بازم بو میگیرهمن تو حاملگی ر ...

منم خواستم بگم ولی گفتم گارد میگیرن بعضیا هر روزم دوش بگیرن باز بعد چن ساعت بوی عرق میدن

برام کافیه فقط دوست داشتنت خدا

خب راست میگه بعضیام بو ماست چکیده میدن

خدایی ادمو از لبنیات زده نکنید😂

توصیفات بهتری هم هست براش

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

گاهی طرف حموم میره ولی بیرون کارش اینقدر طول دار شده یا بدنش طوری هست ک بازم بو میگیرهمن تو حاملگی ر ...

بوی عرق باز با بوی گندیدگی فرق می کنه.بابا مشخصه ببخشید لباس زیرشو یک هفته اس عوض نکرده.

من موندم شوهراشون نمیگن؟من شوهرم هر روز بعد سرکار دوش میگیره خودممم هر روز کارای خونه تموم میشه ناهارو بار میزارم میرم حموم اکثرن هم شبا هم یه دوشی میگیرم