2777
2789
عنوان

ریزش مو

57 بازدید | 7 پست

خانووما برای قطع ریزش مو چیکار کردین که نتیجه گرفتین؟من موهام بلنده و جدیدا وحشناک داره می ریزه ازمایش هم دادم مشکلی نبود...

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨ آنچه قسمت توست، از کنارت نخواهد گذشت، واسه چیزای از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد.

🫠🫠🫠

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨ آنچه قسمت توست، از کنارت نخواهد گذشت، واسه چیزای از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که دکتر نموند نرفته باشم ،همون آمپول بیوتین تاثیر بهتری داشت،با شامپوی سریتا

امپول بیوتن رو چند وقت یبار بزنم؟؟

من یه مدت یه ماسکی میزدم ب شدت ریزش گرفتم

وقتی قطعش کردم فهمیدم برا ماسک بوده . به ساقه هم میزدم اما انداختم

دور

توم چک کن

.روزی یه قرص زینک پلاس بخور

موهاتو با شامپو فولیکا ضد ریزش قرمز رنگه بشور

من ضدریزش شون رزماری میزدم رو رشد موهام خیلی تاثیر داشت

بعد حمومم موهاتو با روغن نارگیل رزماری چرب کن یگم

یا قبل حموم چندساعت قبل

من یه مدت یه ماسکی میزدم ب شدت ریزش گرفتموقتی قطعش کردم فهمیدم برا ماسک بوده . به ساقه هم میزدم اما ...

روغن رو به ریشه بزنم یا ساقه؟؟