2777
2789
عنوان

اب و هوای سنندج الان چطوره

87 بازدید | 8 پست

سلام دوستان اب و هوای شهرتون و جاهای دیدنیش و لطفا بگید و اینکه برای شب موندن چه جاهایی و پیشنهاد میدید شهرهای دیدنی اطراف سنندج کجاست که بریم ببینیم

خدایا بهترین ها رو برام رقم بزن🙏🏻

@کردستان_زیبا‍ 

ایشون سنندجی هستن 

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هواش خوبه خنکه

روستای سلین و اورامانات

اگه اینجا رو رفتین به پاوه هم برید اونجام خوبه روستای هجیج اینا کرمانشاه ان ولی نزدیکه بهشون 

من ارگ بم و خشت به خشتم متلاشی  تو نقش جهان، هر وجبت ترمه و کاشی 

هواش خوبه خنکهروستای سلین و اوراماناتاگه اینجا رو رفتین به پاوه هم برید اونجام خوبه روستای هجیج اینا ...

برای شب موندن جایی و پیشنهاد میدید باید سوییت بگیریم یا تو پارک ها با چادر میشه

خدایا بهترین ها رو برام رقم بزن🙏🏻

الانا شبا خنکه روزاهم ظهر گرمه

بهتره لباس پاییزی بخصوص برای بچه ها همراهتون باشه

اگر فقط سنندج میرین خانه کورد خیلی جای قشنگیه

کوه های ابیدر هم برای گردش واقعا عالیه

جاهای زیارتی و مذهبی هم میتونید برید ارامگاه هاجر خاتون خواهر امام رضا یا مسجد جامع سنندج

برای استراحت و خواب هم میتونید هتل یا سوییت بگبرین تو شهر بپرسین بهتوت ادرس میدن

تو چادر هم بخوابین مشکلی پیش نمیاد فقط پتو همراهتون داشته باشین

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

چند تا تاپیک هست مال کاربری دیگه خودمه اینارم بخونید شاید بکارتون بیاد

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14004473/کردستان-زیبا-دریاچه-زریوار

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14016818/کردستان-زیبا-آبیدر

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14292815/کردستان-زیبا-خانه-کورد