2777
2789

اردبیل ظرفیت دانشگاه آزادش زیاد شده 

سال پیش پرستاری نوبت اول 28 نفر نوبت دوم 28 نفر پذیرش داشت 

پرستاری امسال شده نوبت اول 34 نفر نوبت دوم 34 نفر

پرستاری خودگردانم با رتبه کشوری 71 هزار و رتبه سهمیه 31 هزار پذیرش داشته

من رتبه کشوریم 80 هزار رتبه سهمیه 34 هزار ممکنه پرستاری خودگردان یا مامایی خودگردان قبولی بیارم؟

...Life goes on

فکر نکنم

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد با آزاد شهریش اختلاف داره؟

من خودم دانشگاه تهران بودم مثلا شهریه پرداز دانشگاه تهران ۸ تومن بود اما دانشگاه آزادش ۲۰ تومن 

باید حتما با آموزش دانشگاه تماس بگیرید و مستقیم خودتون سوال کنید چون شهریه ها امسال خیلی زیاد شده نمیشه ریسک کرد 

Nurse, graduated from TUMS 👩🏻‍⚕️

مثلا اگ آزاده عادی 30 تومن باشه ممکنه خودگردان 60 تومن باشه؟

دانشگاه آزاد هیچ قید و بندی نداره هرچقدر خودش بخواد میکشه روش 

آزاد خودگردان منظورته یا شهریه پرداز دانشگاه روزانه ؟ چون دانشگاه آزاد هم به قسمت خودگردان داره

Nurse, graduated from TUMS 👩🏻‍⚕️