2777
2789
عنوان

با این معدل قبول میشم ⁉️

154 بازدید | 16 پست

من رشته ام تجربی بوده میخوام بدون کنکور برم دانشگاه آزاد حقوق بخونم پدرم وکیل هست و آشنایی دارم با چالش ها و سختی های رشته...

معدل دهم : ۱۸.۲۴ 

معدل یازدهم ۱۷.۳۳

معدل دوازدهم ۱۱.۲۲

معدل نهایی ۹.۲۲ 

معدل کل دیپلم حدودا ۱۶ شدم 

درسم بد نبود کلا میانگین رو به بالا بودم ولی سال آخر مشکلات خانوادگی پیش اومد و نتونستم بخونم معدل نهایی ام خیلی پایین شده بنظرتون ممکنه قبول بشم ؟ 

آشنایی دارید که با این معدل نهایی قبول شده باشه ؟ 

واقعا استرس دارم کمکم کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معدل رو چطور گرفتین خودتون محاسبه کردین؟

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

من از مدرسه گرفتم الان تعطیل شد شنبه برو بگیر

رفتم بگیرن میگن دیپلم موقت نیومده اخه

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

مدرکشو نمیدونم ولی تدریس و امتحاناش جدی تر از آزاده

چی بگم والله 

رفتم یه کافی‌نت برام پیش ثبت نام رو انجام داده میگه دیگه کاری نمی خواد بکنی تا لحظه ثبت نام حضوری و دانشگاه و... 

بعد یه پست راجب نمرات گذاشت از این استرس گرفتم که قبول نشم