2777
2789

میدونین دیگه من پدر مادرم تو نوزا ی جدا شدن ندیدمشون هر کدوم دنبال زندگی خودشون رفتن با مادربزرگ پدری بزرگ شدم که سه هفتست مامانجونم فوت کرده

جایی برای زندگی ندارم 

خواهر دوقلوی معلولم رو هم فرستادن بهزیستی 

نمیتونم حتی سرپا بشم 

داغش مونده رو دلم بخدا شونه هام انگار بار چند صد کیلویی هست 

با رفتن خواهرم انگار دوباره داغ دیدم 

نمیتونم حالمو توصیف کنم نمیتونم نفس بکشم تصویرش جلو چشممه موقع رفتنش گریه هاش

تو شرف نامزدی بودم دیشب بهم زدم نمیتونم حرفامو بهش بزنم خجالت میکشم نمیخواستم بدونه خواهرم رفته بهزیستی 

نمیتونم جواب زنگ و پیاماشو بدم بهم زدم 

خانواده ها آشنا شدن هنوز عمم نمیدونه 

واقعا حالم خوب نیست 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم اشتباه کردی ستاره ستاره این کارو نکن تا کی میخوای سربار عمت باشی ؟کاش عقلتو بکار بندازی و ازد ...

چجوری اخه کاری از دستم بر نمیاد

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

عزیزم میدونم سخته ،ولی کاش عجله نمی کردی برا بهم زدن نامزدیت ،حداقل خودت شرایطت بهتر میشد بعدا شاید یک راهیم برا خواهرت پیدا میکردی، با نامزدت حرف میزدی  که سبک بشی نه اینکه بهم بزنی وروحیتو داغون تر بکنی