2777
2789

من دیروز از طریق سایت آدم و حوا با یه آقایی رفتم سر قرار هر چی از جنتلمن بودن و محترم بودن ایشون بگم کم گفتم  

فوق العاده مودب و باشخصیت و مشتاق بودند. 

نمیدونم باهاشون ادامه بدم یا نه ولی قرارمون بی عیب و ایراد پیش رفت و هیچ اشاره منفی به نوع آشنایی نشد. 

در ادامه من به شخصه خواستگار زیاد دارم چون زیاد تو اجتماع هستم ولی اونی که میخوام نبودند پس تصمیم گرفتم یکبار سایت امتحان کنم چون امکان انتخاب برای خود خانم فراهمه. 

گفتم تجربم بنویسم برای دختر خانم هایی که براشون سواله و مبهمه 

و یک راهنمایی خواهرانه از کسی که تجربه زیاد تو زمینه قرار های آشنایی ازدواج داره: برای پیدا کردن آدم مناسب باید قرار های مختلفی برید از هر طریقی... معرفی آشنا، دوست، همکار، همسایه یا همین روشی که من دیروز امتحان کردم شاید در این قرار ها آدم های خیلی نامناسبی ببینید ولی آدم های خیلی خیلی خوبی هم دیده میشن پس برنده و پیروز ماجرا اونیه که ناامید نشه. 🙂

و در آخر این انتخاب، یک انتخاب خیلی مهم برای زندگیه پس با منطق و دقت جلو برید. 

موفق باشید 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم چرا میترسم به این سایتا اعتماد کنملطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 🥹 😭

دعا و صلوات عالیه منم خیلی برای ازدواج خوب انجام میدم ولی تو دوره جدید شما خودتون باید فعال باشید.

توی قرار های که غریبه تماس می‌گیرند چطوری اعتماد میکنید؟؟؟ اینم مثل اون با حرف زدن زیاد و تحقیق دقیق 

منکه خواستگار ندارم کلا بیخیال ازدواج شدم دیگه برام مهم نیس

تو دوره ما خواستگار خودش نمیاد شما باید خودت تو دید باشید من از محل تحصیلم واسطه های ازدواج شماره مادرم دارن و زیاد برامون تماس میگیرن ولی من اعتقادی باهاشون جور نیستم 

با خانم های واسطه ازدواج شهرتون ارتباط بگیرید معمولا مساجد و حسینیه ها هستند 

تو دوره ما خواستگار خودش نمیاد شما باید خودت تو دید باشید من از محل تحصیلم واسطه های ازدواج شماره ما ...

من از این مدل ازدواج ها خوشم نمیاد دوست داشتم خودم عاشق یکی بشم بعدش بیاد خواستگاریم مثل این فیلما🥺

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

من از همین سایت ادم وحوا ازدواج کردم طرف شغلش چیه وشرایطش چطوره

چه جالب شما راضی؟ 

فوق لیسانس یه رشته خوب بودند و در همین زمینه شغل آزاد داشتند درآمدش هم خوب بود ولی میگم مثل هر آدمی ایراداتی داشت

چه جالب شما راضی؟ فوق لیسانس یه رشته خوب بودند و در همین زمینه شغل آزاد داشتند درآمدش هم خوب بود ولی ...

بد نیست خوب بوده شوهرم تاالان دیگه مثل خاستگار سنتی هست من چون باکسی دوست نبودم گفتم اینو امتحان کنم

💍❤️

نه الزاما ولی بله باید جلسات زیادی رفت و دقت کرد

اینو گفتم که بدونی چون بار اول اینطور بوده دلیل بر خوب بودنش نیست.من مورد بهم معرفی شد جلسه اول دیدمش 90درصد مطمئن بودم همسر آیندم همینه جلسات بعدی فهمیدم از خودش کثیف تر کسی نیست.سریع تمومش کردم