2777
2789
عنوان

شوهرم بهم توجه نمیکنه

1330 بازدید | 38 پست

من ادمیم ک از همه لحاظ به خودم میرسم و تا الان که دو سال از زندگیمون گذشته واسش کم نزاشتم از همه لحاظ ولی یه مدتیه اصلا بهم توجه نمیکنه همیشه تو رابطه اون پیش قدم میشد ولی دقیقا از قبل از عید تا الان هیچی ... منم میترسم ازش بپرسم میترسم بگه ازت سیر شدم و نمیخوامت  من نمیتونم بشنوم این حرفارو تازه تصمیم داشتم امسال باردار شم😔

واسه اینکه ارامش به زندگیم برگرده برام دعا کنید💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از وقتی حامله شدم تا الان شوهرم سرد شده

هر موقع اسم بچه میشنوه میگه ما خودمون بچه ایم شاید یکی از دلایلش همینه ک دیگه نمیخاد رابطه رو

گلم یه دست لباس خواب کاملا اونجوری بخر بپوش جلوش رژه برو بعد هم یکم گردگیری کن مرکز دیدش رویا قبلا از اینکه بخوابه تو برو دراز بکش خودت رو بزن به خواب یکم هم گوشه ی اون دامن کوتاهو بده بالا و بخواب اگر تاثیری نداشت حتما اتفاقی افتاده بشین باهاش حرف بزن 

چه‌کاری از دست‌ما بر میاد🤔🤔میخوای بیام بزنمش؟؟؟؟؟

به کسی هم نمیتونم بگم حتی خانوادم فقط اینجا میتونستم مطرحش کنم

احتمالا موضوعی فکرشو مشغول کرده. دغدغه کاری چیزی نداره؟ همسر من به این مسائل فکر میکنه صداش هم کنی نمیشنوه.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

توپیشقدم شو😒

ببین مشکل مالی یاخستگی  ذهنی جسمی نداشته باشه.

والامن شوهرم دم عید انقدکارسرش ریخته بود دیگه نمیدونست رابطه چی هس ازکجااومده😐😐

اگه حال دلم خوبه/سکوتم معجزه کرده/وگرنه خوب میدونم/که درد ازهرطرف درده