2777
2789
عنوان

ب من دیوانه کمک کنید ترکیدم

68 بازدید | 4 پست

بچها من یکی رو دوس داشتم الانم دارم اما متاسفانه هر کدوم وارد یه رابطه جدی شدیم اون منو فراموش کرده یعنی دوست داشتنش سطحی بود فقط ظاهرم دوس داشت البته چون ظاهرم بد نیس دوس داشت طبیعیه منظورم اینه دوست داشتن درست حسابی نداشت منم دوسش داشتم اما تازه فهمیدم وارد رابطه شده بیشتر حسودیم شده عاشقش شدم هر کاری میکنم فراموشش نمیکنم از اینکه یکی دیگه رو دوس داره دارم فقط حرص میخورم گریه میکنم ب جیزای مسخرع فکرمیکنم اینکه مثلا پیر بشم بد ریخت بشم اون منو ببینه چی یا اینکه جوانیم گذشت بدون اون 

چیکار کنم همش گریه و زاری کارم شده چون آشنا هم هست خبراش ب گوشم میرسه خیلی ناراحت من قبل این یه بار ب معنای واقعی عاشق شدم اما الان کاملا فراموشم شده اما چرا این نمیره از ذهنم خیلی ساله ک نرفته از ذهنم 

توروخدا کمک. کنید ن نصیحت و سرزنش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فراموش می‌کنی عزیزم

کی دیگه ده سال گذشته ببین مثلا یه ماه حالم خوبه اما باز یادش میفتم دیوونه میشم خیلی بعم بی احترامی هم کرده و میدونم این کسی ک اومده تو زندگیشم خیلی دوس داره و بدتر ازاین خودمم رابطه جدی دارم اما نمیدونم چرا این همه برام مهمه دیگه نمیکشه مغزم خیلی خسته م حتی نمیشه با کسی درد دل کنم اون اصلا من براش مهم نیستم اصلا منو ندید اما من چرا باید بخاطرش گریه کنم چرا اخه با اینکه میدونم اون عشق خودشو داره با اینکه میدونم صدتا دختر منتشو دارن چون از نظر ظاهر خوب بود و تقریبا هول بود اما باز عین این اسگلا دوسش دارم 

گاماس گاماس بیخیال میشی پس اصلا حرص نخور

اخه خیلی وقته گذشته منم اولش گفتم فراموشش میکنم اما روز ب روز بیشتر میشه اخه من یه بار عشقو تجربه کردم سختیاشم کشیدم تموم شد رفت اما این نمیدونم چه مصیبتی بود نمیره