2777
2789

برادرم سی و سه سالشه و معتاد صنعتی ومغزشم تخریب شده از بچگی بی اعتماد به نفس و ساده و بی زبون و گوشه گیربود 

و هیچ پول و سرمایه ای نداره با اینکه کار میکرد همشو خرج کرده

ی بارم دوسه سال پیش بابام بش دویست ملیون پول داد باش سرمایه گذاری کنه دوستاش ازش بالا کشیدن

حالا سه ماه کمپه

ب فکرم زده کمکش کنم ک روحیه و انگیزه بگیره و بخاطر اینکه جلو برادر وخواهرم و پدر و مادرم بش قدرت بدم وقتی اومد بیرون جلو خودش الکی ب خانواده م و بقیه بگم پیش من پول داشته و پسش دادم ماشین بخره

یا بگم زمینی ک دارم شریکی خریدیم (ک بش اقتدار و غرور بدم)

اگه نظرتون مثبته ب خودش چی بگم؟

و وقتی نیست ب خانواده م بگم الکی گفتم برای خودمه ؟

اگه منفی چرا

اگه این راه و قبول ندارین راه درست کمک کردنش چیه بنظرتون 

کلا بنظرتون کمک مالیش کنم یا نه

اگه آره محض بیرون اومدن؟

اگه ن چرا

میخوام انگیزه و اعتماد به نفس بگیره

اینم بگم کار ندارن(قبلا فروش قرص قاچاق میکرد ک دیگه نمی‌خوایم بزاریم ادامه بده)

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

خیلی خوبه که ویخوای به برادرت کمک کنی

ولی خب از پاک بودنش مطمئن شو بعد این کار رو انجام بده وگرنه سرمایه تو رو هم دود میکنه هوا

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کمک کردن اقتدار و غرور نمیگیره بعنوان ی دانشجوی روانشناسی میگم با وجود اینکه کارت انسان دوستانس‌ ولی ذات مرد کمک‌ کردنه و.... اینجوری بیشتر خورد‌ میشه اگرم‌ به روی خودش نیاره ک از ابجیش‌ کمک گرفته

چقدر میخوای بهش بدی 

پدر بزرگم میگفت برات دعا میکنم همیشه همدمت خوب باشه. منم گفتم همدم یعنی همسر گفت نه فقط اون ما  هزاران همدم داریم. دوستات یا  اونی که توتاکسی کنارت نشسته  اونی که تو اتوبوس کنارت نشسته اونی که وقتی سر کار میری کنارت نشسته اونی که همخوابگاهی تو سربازی یا دانشگاه اونی میری مسافرت کنارت نشسته وووو فقط اون موقع فضای مجازی نبود 👊آهنگ برا طُhttps://uploadkon.ir/uploads/7ed104_25Mahak-Day-Madar-2-.mp3

اولین کار اینه زیر 6،7ماه نیارید بیرون که اصلا فایده نداره 

بهترین کمک الان از لحاظ تغزیه و دارو گیاهی میتونید کمکش کنید تا سلول های مرده و خوابیده مغز و جسمش بیدار بشه 

دوم  چند تا کتاب موفقیت بهش بدید مطالعه بکنه و  اطلاعات ذهنش رو عوض کنه 

در کل پول دادن به مصرف کننده کار اشتباهیه  یه مغازه راه بنداز  بذار اون داخلش کار کنه  و حتما همراهش باشین و حساب کتابارو چک کنید و ماهانه بهش حقوق بده

اصلا پول بهش نده   چون تا اطلاع ثانوی به تنها چیزی که فکر میکنه  خرید مواده  چون  این کار هم نیاز ب نشه هم عادت زندگیش    تمام اطلاعات ذهنش  همین‌جاست  کمکش کن اطلاعات مفید جدید تو ذهنش ریخته بشه  با کتاب و فیلم و رفیق و مشاوره