2777
2789

رفتم دکتر باوزن ۹۷ کیلو ب من ی رژیم داد ک صبح فقط ی لیوان شیر میان وعده ی میوه ناهار ی کف دست نون شام هم ی لیوان شیربخور 

دوروز گرفتم سردردشدید شدم طوری ک نمیتونستم ازجام پاشم من چند وقتیه ولش کردم دوباره ۳ کیلواضاف کردم

دیگه ازهرچی رژیمه متنفر شدام 

خدایا زندگیم رابه خودت گره بزن گره کور😍

بنظرم سردرد ربطی به رژیم نداشت

خودت دنبال بهانه بودی که رژیمو به بهانه سردرد ول کنی

اراده داشته باش

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم اصلا نمیتونم با دکترای تغذیه پیش برم قند مصنوعی رو حذف کن ، مصرف کربوهیدراتو بیار پایین ناهار ه ...

اره اخه من بااین وزن اینقدر مصرف کنم بعد وزنم بیاد پایین تر حتما فقط باید اب بخورم اخه کالریش خیلی پایینه

اره اخه من بااین وزن اینقدر مصرف کنم بعد وزنم بیاد پایین تر حتما فقط باید اب بخورم اخه کالریش خیلی پ ...

نه اینطوریام نیست که فقط اب بخوری بعد کاهش وزن ام باید کالری مصرفی رو همینجوری پایین نگه داری یهو مثل قبل غذا نخوری 

بنظرم سردرد ربطی به رژیم نداشتخودت دنبال بهانه بودی که رژیمو به بهانه سردرد ول کنیاراده داشته باش

میخاستم جوابتوبدم ولی امضاتودیدم گقتم بزار مثل امضاش عمل کنم😂