2777
2789

من هنوز خودم بچه دار نشدم 

خواهر زاده ام پسره تقریبا نزدیک شش ساله 

از روزی که خواهرم به جای موبایل و تلویزیون واسش بازی فکری،کتاب خرید و کلاس های متنوع ثبت نامش کرد بچه کلا رفتارش عوض شد 

حالا من نمیدونم با افزایش سنش این اتفاق افتاد یا نه با عوض کردن سبک زندگیش

شماهای که تجربه دارید نظرتون چیه

خیلی دوست دارم قبل بچه دارشدنم از تجربیات دیگران استفاده کنم

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

اره بچه زیاد پای گوشی و تلوزیون باشه چون انرژیش تخلیه نمیشه عصبی میشه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اره بچه زیاد پای گوشی و تلوزیون باشه چون انرژیش تخلیه نمیشه عصبی میشه

اهان پس بچه های که لجبازن و عصبی میشه گفت چون خیلی از تلویزیون و گوشی استفاده میکنن اینطوری میشن

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهان پس بچه های که لجبازن و عصبی میشه گفت چون خیلی از تلویزیون و گوشی استفاده میکنن اینطوری میشن

اره ببین عصبی بودن بچه یا جیغ زدنش یا اروم بودنش طبق تجربه من خیلی زیاد به حالت مادر تو بارداری مربوطه مثلا زنی که تو بارداری همش گریه میکنه یا اضطراب و تنش داره بچشم همیشه ناارومه ولی مادر ارامش داشته باشه تو بارداری و شیر دهی بچه اروم میشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه برای رشد شناختی اجتماعی هیجانی نیاز به ارتباط داره.

تصور کن بچه ای که به جای ارتباط و بازی با هم سن و ساله‌اش همش سرش تو گوشی باشه واقعا فقط تصورش هم کافیه تا متوجه شد چه فاجعه ای هست.

ضمنا بیش فعالی و پرخاشگری رو هم افزایش میده. مهارت اجتماعی رو کاهش میده. توانمندی های بدنی رو هم کاهش میده. 

دنیای قدیم خودمون قبل از موبایل چطور بود؟ چقدر قشنگ تر و صمیمی تر؟ دنیای بچه ها هم همینه 

حیف بچه ای که طعم ارتباط و بازی‌های قدیمی ما رو نچشیده باشه.