2777
2789
عنوان

کنکور

142 بازدید | 23 پست

بچه ها من تابستون ی مقداری حدودا درس خوندم و یسری فصلایه پایه رو با تست و اینا بستم..اما خیلی سفته سفت نبود..میشه اونایی ک تجربه دارن بگن چیکار کنم و چجوری بخونم تا رتبه زیر ۲۰۰۰بیارم؟هدفم پزشکی تبریزه خودمم بومیه اونجا نیستم اصلا با این رتبه میشه اگه براش تلاش کنم؟اگه میشه لطفا از تجربیاتتون بگید..من ۶ تا درس نهاییه یازدهمم باید ترمیم بزنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره هر چی بشه تلاشتو بکنمن شیش ماه خوندم درست حسابی امسال رتبم شد ۳۷۰۰

واقعا؟ میشه بکید چجوری خوندید مدرسه هم میرفتید؟ منابعتون چی بود دبیراتون کی بودن؟

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

آره هر چی بشه تلاشتو بکنمن شیش ماه خوندم درست حسابی امسال رتبم شد ۳۷۰۰

رشته ی تجربی دیگه درسته؟🙃بنازم ایول بهت میشه بیشتر توضیح بدی از شرایطتو نحوه ی خوندن و ..

تا بهمن رفتم مدرسه دبیر نداشتم خیلی سبز و آیکیو و آزمونها

چه قدر خوب کاش منم بتونم

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

رشته ی تجربی دیگه درسته؟🙃بنازم ایول بهت میشه بیشتر توضیح بدی از شرایطتو نحوه ی خوندن و ..

آره عزیزم تجربی بودم

مشاور داشتم 

کلاس نرفتم 

روزی ۱۲ ساعت اینا مبخوندم

کاربری دست دو نفر هستش:)🤍

نه ندارم

راستش امسال بهم ثابت شدا ک بدوک سهمیه باشی کلاهت پس معرکس تمام تلاشتو بکن ولی توقع زیادی از خودت نداشته باش ولی تلاشتو صدرصددددد بکن وسط در خوندن خسته میشی اذیت میشی دوری میکنی ولی استمرار بهترینه 

اینو بدون وقتی ک نتونستی درس بخونی حت اگ ۱۰دقبقه هم درس بخونی عالیه استمرار حتی اگ کم بخونی هم انجامش بده اگ وقت نکردی خسته بودی حتیییی ۱دقیقه هم شده یک خط یا نیم ختو بخون دوتا تست بزن ولی حتما انجامش بده حتی ب اجبار چون وسط تایم درس بعد ی مدت دلسرد میشی فقط انجامش بده

راستش امسال بهم ثابت شدا ک بدوک سهمیه باشی کلاهت پس معرکس تمام تلاشتو بکن ولی توقع زیادی از خودت ندا ...

اره واقعا باید این استمرارو تویه خودم حفظ کنم🙂امیدوارم بشه نگرانیم سر اینه دهم و یازدهم و کامل تویه تابستون نبستم میترسم نتونم هم اونارو تموم کنم هم دوازدهمو شروع کنم..تازه درسایه یازدهمم باید ترمیم بزنم..

بچههاااا

شمایی که الان رسیدین به کنکور یه سوال ازتون بپرسم

به نظرتون اگه کسی از هشتم و نهم دقیق درس بخونه تست هر درس رو از چند تا منبع بزنه و تا دوازدهم همین روند رو ادامه بده و جزو مدارس خاص(سمپاد) نباشه میتونه امیدی به موفقیت داشته باشه؟!

البته کنار مدرسه کلاسای آموزشگاه رو بره